Orijinal Minecraft java.dll hatası

İşletim sistemi
Windows 11

ahmet can balcı

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2666 MHz
Ekran kartı
RTX 2060
İşlemci
i7 9H
Arkadaşlar, Türkçe ve yabancı forumlarda bayağı uzun süredir dolaşıyorum. Bilgisayarıma program formatı attım yani dosyalar kaldı sadece uygulamalar silindi. Daha sonra Minecraft yükledim ve çalıştırmaya çalıştığımda java.dll bulunamadı hatasıyla karşılaştım. Bu arada orijinal Launcher kullanıyorum. Bilgisayarda Java'nın yüklü olmadığını düşünüp kendi sitesinden indirdim fakat bastığımda açılmıyordu. Programa yetki verme ekranı geliyordu fakat sonrasında Java'nın yükleme arayüzü gelmiyordu. Bunun üzerine CMD'ye admin profili oluşturma kodu girdim ve kullanıcı değiştirip administrator üzerinden Java'yı yükledim fakat oyuna girmeye çalıştığımda yine java.dll hatası alıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla bunun orijinal Launcher'da yaşayan tek kişi falan ben olsam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ama formattan sonra genel olarak Java'da sıkıntı var. Zaten biraz önce launcher'ı silip yneiden indirdim. Söylediğinizi de deneyeceğim olmadı format yolları görünüyor.
Şuan aldığınız hatada Java, Minecraft launcherda bulunan bir dosyaya erişemiyor, ya erişim yetkisi yok, ya da direkt dosya yok.

Erişim yetkisi olmaması için bir sebep yok çünkü dosya AppData'da.

Şuan aldığınız hatada Java, Minecraft launcherda bulunan bir dosyaya erişemiyor, ya erişim yetkisi yok, ya da direkt dosya yok.

Erişim yetkisi olmaması için bir sebep yok çünkü dosya AppData'da.
Maalesef uygulama formatından sonra durum yine aynı. Eclipse'i indirdim yine fakat yaşadığım problemi internette kimse yaşamamış ilginç bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı