Orijinal Minecraft kaç TL?

Aslında asıl Minecraft olarak adlandırılan oyun, Bedrock. Bana kalırsa da bedrock daha gerçekçi, ve kontrolleri daha hoşuma gidiyor.
Asıl Minecraft Java değil kısacası.
Kusura bakmayın ama Minecraft hakkında pek bir şey bilmiyorsunuz. Asıl Minecraft 1.7 Java sürümüdür en fazla oynanan en çok keyifli ve pvp açısından en iyisi 1.7 veya 1.8 1.9 ile oyun cidden bayağı değişti orjinalden çok uzaklaştı artık.

Kusura bakmayın ama Minecraft hakkında pek bir şey bilmiyorsunuz. Asıl Minecraft 1.7 Java sürümüdür en fazla oynanan en çok keyifli ve PvP açısından en iyisi 1.7 veya 1.8 1.9 ile oyun cidden bayağı değişti orjinalden çok uzaklaştı artık.

Bana bilginizi bu cümleler ile kanıtladınız, bu bana yeterli. 9 yıldır Minecraft'ı araştırıyorum, ve çoğu şeyi öğrendim. İlk çıktığı senelerde oynadım. "Minecraft" dediğimiz oyun bir versiyon değildir. 1.7 oyunun orjinali gibi hiçbir şey denemez. Minecraft'ı sadece PvP yönünden yargılayarak ulaştığınız bu kararın gerçek olmadığını düşünüyorum. 1.16, 1.17 gibi versiyonlar Minecraft'ta yok o zaman. Java, oyuncular arasında Minecraft diye anılmaktadır, çünkü Bedrock'tan daha fazla popüleritesi var. Bedrock sürümü, Minecraft olarak adlandırılan sürümdür.

Minecraft Java Edition farklı, Minecraft (Bedrock) farklıdır. Şu an 1.7 sürümünün kat ve kat gelişmişleri bulunmakta. PvP'yi sadece kitle ayakta tutabilirken, yeni sürümler ile oyunun kendisi tutunmayı başarıyor.

Minecraft Windows 10 Edition oynuyorum. 76 TL şu anda ve Java Edition'a göre çok daha uygun (fiyat olarak). Öneririm.

Konu ile alakası yok ama oyundaki adın ne? Birlikte oynarız belki. Microsoft hesabın varsa tabii.

1613652629939.png

Bir böyle var.

1613652693916.png

Bir de böyle var.

Farklı sitelerden almayın. Genelde çalıntı hesap satıyorlar. Her şeyini değiştirseniz bile hesabın gerçek sahibi hesabı Mojang Support'a başvurarak alabilir. Mojang hesabını, Microsoft hesabına dönüştürme geldiğinde işler daha da farklı olacak.

Farklı sitelerden almayın. Genelde çalıntı hesap satıyorlar. Her şeyini değiştirseniz bile hesabın gerçek sahibi hesabı Mojang Support'a başvurarak alabilir. Mojang hesabını, Microsoft hesabına dönüştürme geldiğinde işler daha da farklı olacak.
İşler daha da farklı olacaktan kastın nedir ? Daha doğrusu bir şeyi mi vurgulamak istedin yoksa sadece değişeceğini mi söylemek istedin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı