Orijinal Minecraft modlu oynanamıyor

Agony9

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft orijinalı satın aldım arkadaşımla curse Forge'dan mod kurduk serverda satın aldı amma velakin o oyuna giriyor oynuyor ben girdikten kısa bir süre sonra oyun çokuyor ve Launcher şöyle hata veriyor. Ve oyuna bayağı RAM verdim arkadaşım RAM vermediğin içindir dedi ama denedik olmadı hâlâ 270 mod var.
Ekran kartı= 4060 Ti.
İşlemci = AMD Ryzen 5 8400F.
16 GB RAM.

1759166731701.jpeg

Dosya Ekleri

• 1759166610836.jpeg
    1759166610836.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımla kaç gündür oynuyoruz sorun çıkmadı şuan çıktı ve 2 tane arkadaşımda 16gb ram var alakası yok diyorlar kanka ramla hiçbir alakası yok diyorlkar EVET ramle alakası yok olsaydı ben 20 gündür o modu oynuyoruz şuan sorun çıktı diyorki ya moda fazla ram verdiğin için çöktü yada az verdiğin için çöküyor diyorlar Ve denedim 120 mod seçip tek oyunculu server açtım haylen aynı hatayı veriyor.

Öyle deseniz ya.

Arkadaşımla kaç gündür oynuyoruz sorun çıkmadı şu an çıktı ve 2 tane arkadaşımda 16 GB RAM var alakası yok diyorlar kanka RAM'la hiçbir alakası yok diyorlkar evet RAM'le alakası yok olsaydı ben 20 gündür o modu oynuyoruz şu an sorun çıktı diyor ki ya moda fazla RAM verdiğin için çöktü ya da az verdiğin için çöküyor diyorlar ve denedim 120 mod seçip tek oyunculu server açtım hâlâ aynı hatayı veriyor.

Her şeyi silin geri yükleyin o zaman.

yeniden başlattım ollmadı silip tekrar yükleyeceğim olmazsa monitörü yumruklarım
Hocam sorması ayıp ama modlar ne kadar yer kaplıyor

Hocam siz ne ara pp değiştiniz bildirimler mi hatalı dedim korktum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı