Orijinal olmayan adaptör kullanımı problem oluşturur mu?

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Orijinal olmayan adaptör ile kulaklık telefon vb. şarj edersek uzun vadede sıkıntı yaratır mı? Ne gibi sıkıntılar yaratır?

"Orijinal olmayan adaptör" tabirinden kastınız nedir?

Telefoncuda 100 liraya satılan Syrox adaptör değil de kaliteli düzgün bir marka adaptörse bir şey olmaz.

Orijinal olmayan adaptör ile kulaklık telefon vb. şarj edersek uzun vadede sıkıntı yaratır mı? Ne gibi sıkıntılar yaratır?

Yaratır. Hiçbir koruyucusu olmayan aşırı basit devreler kurarak ve dış kısmını da adaptör şeklinde tasarlayarak bir kalıba uyuyorlar. Ucuz yollu adaptörleri içini açtığımda çok gördüm. Adaptörün ısınması durumuna karşı en ufak bir parça bile konulmuyor. Bms kaliteli olmayabiliyor. Kabloyu ise bobin gibi sarmazsanız genelde sıkıntı yaşamazsınız. Tabii kaliteli orijinal olmayan adaptörler de vardır.

Ucuz ve yavaş şarj eden adaptörler.

Önermem ben, kararlı bir iletim sağlamadıkları biliniyor. Uyduruk marka adaptörlerin.

Sanırım üretici firma yerine 3.parti bir markanın aletinden bahsediyor, hytech gibi.

3. parti bir firma denirse Spigen, Anker, Mcdodo veya Baseus da 3. parti bir firma ama eskiden telefon yanlarında çıkandan daha çok güveniyorum bu markalara. Ondan dolayı sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı