6S'in desteğini bitirdi Apple. Orijinalini bulamayabilirsin. Orijinal olmayanlarında zarar vereceğini düşünmüyorum.
şarz aletinden bahsettim evetPardon, şarj aletinden bahsettiniz sanmıştım. Eğer orijinal pil bulamazsanız önerim Deji'dir.![]()
Hayır. Şarj aleti, kablosu eğer çok dandik değilse hiçbir şekilde pil sağlığına filan etki etmeyecektir.
Kullanılan uygulama, arka planda açık olan uygulamalar oldukça önemli. Piliniz normal değerde ise ve oyun oynamazsanız 5-6 saat gider ortalama. Oyunlar ile pil daha az dayanır.anladım
şarz aletinden bahsettim evet
anladım telefonun şarzı normal kullanımda 3 4 saatte bitmesi normal mi kaç saat dayanması normal?
Kullanılan uygulama, arka planda açık olan uygulamalar oldukça önemli. Piliniz normal değerde ise ve oyun oynamazsanız 5-6 saat gider ortalama. Oyunlar ile pil daha az dayanır.
Anladım
Şarj aletinden bahsettim evet
Anladım telefonun şarjı normal kullanımda 3 4 saatte bitmesi normal mi kaç saat dayanması normal?
Parlaklığı kısabilirsin. Pil tasarrufunu açabilirsin. Arka planda çalışan uygulama sayısını azaltabilirsin ve sık sık virüs taraması yapabilirsin. Virüsler çok şarj yiyor.Anladım teşekkürler pilin daha fazla gitmesi için yapabileceğim bir ayar ya da önerin var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.