Orijinal olmayan ISO kullanan bilgisayarcı kalmış mıdır?

İşte bu yüzden temiz kurulumu başka yerlerde yapmayı tercih etmiyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimal cracklidir. KMSPico tarzı activatorler görev yöneticisinde arka planda çalışır, orijinal olup olmadığından emin değilseniz biraz görev yöneticisini kurcalayın.

Hocam sorun lisans değil ISO dosyasını orijinal indirmiş midir diye soruyorum.

Eğer ekstra para verip bir lisans satın almadıysan sahtedir. Yüklenen yazlımı orijinal siteden indirilse de aktif edilme şekli önemli.

Muhtemelen km gibi crackle halletmiştir.

Hocam sorun lisans değil ISO dosyasını orijinal indirmiş midir diye soruyorum.
Hocam genelde MSDN yani Microsoftun kendi dağıttığı ISO dosyaları tüm sürümleri içerir (Home SL, Pro) bana kalırsa orijinal ISO kullanılmıştır her bilgisayara gerekli sürümü yüklemek için. Ama kafanız rahat değil ise kendiniz yapabilirsiniz

Eğer ekstra para verip bir lisans satın almadıysan sahtedir. Yüklenen yazlımı orijinal siteden indirilse de aktif edilme şekli önemli.

Muhtemelen km gibi crackle halletmiştir.

Hocam lisans yok ISO dosyası orijinal mıdır diye soruyorum.

Hocam ISO zaten bedava niye başka yerden indirsin?

Ya bilmiyorum bilmeden başka bir yerden görüp ondan indirdiyse diye kafama takıldı.

Üç defa okudum hiçbir şey anlamadım. Hocam bir konu yazdıktan sonra en az iki defa sakince okuyun bence. Ve bol kitap okuyun.

ISO bedava zaten her yerde, ayrıca ISO orijinal diye PC'ye yanlış bir şey yapmamış olduğu anlmanına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…