Orijinal olmayan ISO kullanan bilgisayarcı kalmış mıdır?

İyi günler Windows'umun orijinal olup olmadığından bir süredir şüphe ediyordum bundan dolayı dün gidip bilgisayarcıya sen benim bilgisayarıma temiz kurulum atarken Windows dosyasını Microsoft'un orijinal sitesinden mi indiriyorsun diye sordum. Evet Microsoft'un orijinal sitesinden dedi ancak benim her zaman aklıma o adamın benim bilgisayarıma Windows'u yüklerken orijinal sitesinden indirmeyip daha sonra benim bilgisayarıma temiz kurulum attıktan sonra Windows'un orijinal sitesinde olduğunu öğrenmiş gibi hissediyorum ve bu hiç gitmiyor. Bir de adamın yalan söyleyebilecekmiş gibi hissediyorum ve bunlar gibi daha bir sürü şeyler geliyor aklıma sizce adamın söylediğinden de yola çıkarak bu dediğim şeyler olabilir mi?
İşte bu yüzden temiz kurulumu başka yerlerde yapmayı tercih etmiyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimal cracklidir. KMSPico tarzı activatorler görev yöneticisinde arka planda çalışır, orijinal olup olmadığından emin değilseniz biraz görev yöneticisini kurcalayın.

İşte bu yüzden temiz kurulumu başka yerlerde yapmayı tercih etmiyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimal cracklidir. KMSpico tarzı activatorler görev yöneticisinde arka planda çalışır, orijinal olup olmadığından emin değilseniz biraz Görev Yöneticisi'ni kurcalayın.

Hocam sorun lisans değil ISO dosyasını orijinal indirmiş midir diye soruyorum.

Eğer ekstra para verip bir lisans satın almadıysan sahtedir. Yüklenen yazlımı orijinal siteden indirilse de aktif edilme şekli önemli.

Muhtemelen km gibi crackle halletmiştir.

Hocam sorun lisans değil ISO dosyasını orijinal indirmiş midir diye soruyorum.
Hocam genelde MSDN yani Microsoftun kendi dağıttığı ISO dosyaları tüm sürümleri içerir (Home SL, Pro) bana kalırsa orijinal ISO kullanılmıştır her bilgisayara gerekli sürümü yüklemek için. Ama kafanız rahat değil ise kendiniz yapabilirsiniz

Eğer ekstra para verip bir lisans satın almadıysan sahtedir. Yüklenen yazlımı orijinal siteden indirilse de aktif edilme şekli önemli.

Muhtemelen km gibi crackle halletmiştir.

Hocam lisans yok ISO dosyası orijinal mıdır diye soruyorum.

Hocam ISO zaten bedava niye başka yerden indirsin?

Ya bilmiyorum bilmeden başka bir yerden görüp ondan indirdiyse diye kafama takıldı.

İyi günler Windows'umun orijinal olup olmadığından bir süredir şüphe ediyordum bundan dolayı dün gidip bilgisayarcıya sen benim bilgisayarıma temiz kurulum atarken Windows dosyasını Microsoft'un orijinal sitesinden mi indiriyorsun diye sordum. Evet Microsoft'un orijinal sitesinden dedi ancak benim her zaman aklıma o adamın benim bilgisayarıma Windows'u yüklerken orijinal sitesinden indirmeyip daha sonra benim bilgisayarıma temiz kurulum attıktan sonra Windows'un orijinal sitesinde olduğunu öğrenmiş gibi hissediyorum ve bu hiç gitmiyor. Bir de adamın yalan söyleyebilecekmiş gibi hissediyorum ve bunlar gibi daha bir sürü şeyler geliyor aklıma sizce adamın söylediğinden de yola çıkarak bu dediğim şeyler olabilir mi?
Üç defa okudum hiçbir şey anlamadım. Hocam bir konu yazdıktan sonra en az iki defa sakince okuyun bence. Ve bol kitap okuyun.

Tam üç defa konuyu okudum hiçbir şey anlamadım.

Üç defa okudum hiçbir şey anlamadım. Hocam bir konu yazdıktan sonra en az iki defa sakince okuyun bence. Ve bol kitap okuyun.

Bol kitap okuyorum zaten tam rahat edebildiğim bir yerde olmadığım için öyle yazmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı