Orijinal olmayan ISO kullanan bilgisayarcı kalmış mıdır?

Sanırım sizin korkunuz oynanmış (değiştirilmiş) bir işletim sistemi ile kurulum yapıldığından korkuyorsunuz.

Eğer güncellemeleri normal bir şekilde yapıyorsanız, ekstra bir yazılım görmüyorsanız. Korkmanıza gerek yok. Hangi ISO kullanıldığının bir önemi yok zaten güncel olmasa da Windows sürümüne bakarak kendini günceller.

Şu anda güncellemeler normal bir şekilde yükleniyor yüklendikten sonra yeniden başlatıyorum ve güncellenmiş oluyor gördüğüm kadarıyla da ekstra bir yazılım yok ancak herhangi bir virüs veya güvenlik açığı olabilir mi herhangi bir yerden indirdiğinde?

Niye orijinal olmasın?

Niye orijinal olsun bilmeden başka bir yerden indirdiyse diye.

Windows 10 yazın, direk en başta Microsoft'un sitesi çıkıyor bedava bir şekilde indirebilir.

Evet biliyorum ancak işte adam bir şekilde o ücretli diye düşünüp orijinal olmayanın indirmiş olabilir mi diye.

Bu konuda net bir şey söyleyemem. Güvenlik açığı her sistemde olabilir. Eğer içiniz rahatlamıyorsa temiz bir kurulum yapın bunun için binlerce video mevcut YouTube'da. Bir USB ve internette bağlanan bilgisayar yeterli

Sanmıyorum, bedava olduğunu herkes biliyor zaten 1 sene deneme süreside veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…