Cyberbug 2077
Hectopat
- Makaleler
- 1
ISO bedava zaten her yerde, ayrıca ISO orijinal diye PC'ye yanlış bir şey yapmamış olduğu anlmanına gelmez.
Yani ISO orijinaldir değil mi?
ISO bedava zaten her yerde, ayrıca ISO orijinal diye PC'ye yanlış bir şey yapmamış olduğu anlmanına gelmez.
Niye orijinal olmasın?Yani ISO orijinaldir değil mi?
Bilemeyiz.Yani ISO orijinaldir değil mi?
Sanırım sizin korkunuz oynanmış (değiştirilmiş) bir işletim sistemi ile kurulum yapıldığından korkuyorsunuz.
Eğer güncellemeleri normal bir şekilde yapıyorsanız, ekstra bir yazılım görmüyorsanız. Korkmanıza gerek yok. Hangi ISO kullanıldığının bir önemi yok zaten güncel olmasa da Windows sürümüne bakarak kendini günceller.
Niye orijinal olmasın?
Windows 10 yazın, direk en başta Microsoft'un sitesi çıkıyor bedava bir şekilde indirebilir.Niye orijinal olsunbilmeden başka bir yerden indirdiyse diye.
Windows 10 yazın, direk en başta Microsoft'un sitesi çıkıyor bedava bir şekilde indirebilir.
Şu anda güncellemeler normal bir şekilde yükleniyor yüklendikten sonra yeniden başlatıyorum ve güncellenmiş oluyor gördüğüm kadarıyla da ekstra bir yazılım yok ancak herhangi bir virüs veya güvenlik açığı olabilir mi herhangi bir yerden indirdiğinde?
Sanmıyorum, bedava olduğunu herkes biliyor zaten 1 sene deneme süreside veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.