TTEC gibi bir markadan zarar geleceğini düşünmüyorum. Alınabilir.Başlık orijinal 5W ama kablosu yok.
Bende 14 Pro kullanıyorum ve yavaş şarj olsun istiyorum o yüzden Mcdodo, TTEC gibi markalardan kablo alacağım. Zarar verir mi cihaza?
Dandik/ucuz bir şey almayın TTEC gibi bir marka sorun çıkarmaz heraldeBaşlık orijinal 5W ama kablosu yok.
Bende 14 Pro kullanıyorum ve yavaş şarj olsun istiyorum o yüzden Mcdodo, TTEC gibi markalardan kablo alacağım. Zarar verir mi cihaza?
Kaliteli marka olursa zararı olmaz dandik olmasın yeter.
kullandığınız kablo varsa markası nedir mcdodo çok dolaşıyor piyasada bu aralar mfi sertifikalı alınır mıKaliteli marka olursa zararı olmaz dandik olmasın yeter ki hatta çoğu dandik adaptör bile telefonlara zarar vermiyor bazıları veriyor sadece.
merdiven altı marka bir kablo almayacağım zaten hocamDandik/ucuz bir şey almayın TTEC gibi bir marka sorun çıkarmaz heralde
Kullandığınız kablo varsa markası nedir Mcdodo çok dolaşıyor piyasada bu aralar mfi sertifikalı alınır mı?
Merdiven altı marka bir kablo almayacağım zaten hocam.
Bu devirde 5W ile şarj etmek bence eziyet olur. Parasını verip 14 Pro almışsanız orijinal adaptör ve kabloya para vermekten çekinmeyin. Sırf pili korumak için böyle bir yöntem ters etki de yapabilir. Orijinalden şaşmayın derim. Tercih sizin.
Bu devirde 5W ile şarj etmek bence eziyet olur. Parasını verip 14 Pro almışsanız orijinal adaptör ve kabloya para vermekten çekinmeyin. Sırf pili korumak için böyle bir yöntem ters etki de yapabilir. Orijinalden şaşmayın derim. Tercih sizin.
Yavaş şarjın gün içinde daha çok gittiğini düşünenlerdenim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.