Orijinal Samsung yazılımı nereden bulunur?

522223

Decapat
Arkadaşlar, telefonu rootlama ve yazılım yükleme gibi şeyleri öğrenmek istiyorum. Fakat kendi cihazımı riske atmamak adına evde eski Samsung bir telefona uygulayacağım işlemleri. Ben bu telefona uyumsuz bir yazılım yüklersen ne olur? Yazılımı yükledikten sonra orijinal yazılımına dönmek istersem %100 orijinal ve güvenilir yazılımını nereden bulacağım? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

Arkadaşlar, telefonu rootlama ve yazılım yükleme gibi şeyleri öğrenmek istiyorum. Fakat kendi cihazımı riske atmamak adına evde eski Samsung bir telefona uygulayacağım işlemleri. Ben bu telefona uyumsuz bir yazılım yüklersen ne olur? Yazılımı yükledikten sonra orijinal yazılımına dönmek istersem %100 orijinal ve güvenilir yazılımını nereden bulacağım? Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

Uyumsuz yazılım yüklerseniz büyük ihtimalle cihaz hard brick olur.
(Hard Brick, akıllı cihazların yazılımları üzerinde meydana gelen değişimler sonucunda cihazın tüm tepkilere karşı duyarsız kalarak işlevini yitirmesi durumudur. hard brick olan bir cihaz açılmayacağı gibi bilgisayarla birlikte kullanılacak olan kurtarma yazılımları vasıtasıyla da kurtarılamayacaktır.)
Bu yüzden yapmasanız iyi olur.

Uyumsuz yazılım yüklerseniz büyük ihtimalle cihaz hard brick olur.
(hard brick, akıllı cihazların yazılımları üzerinde meydana gelen değişimler sonucunda cihazın tüm tepkilere karşı duyarsız kalarak işlevini yitirmesi duru mudur? hard brick olan bir cihaz açılmayacağı gibi bilgisayarla birlikte kullanılacak olan kurtarma yazılımları vasıtasıyla da kurtarılamayacaktır.)
Bu yüzden yapmasanız iyi olur.

Orijinal yazılımı için SamMobile adlı siteyi gördüm kullandınız mı hiç? Veya kullanan arkadaş var mı?

Evet SamMobile adlı site güvenilir. Odin ile flashlayacaksınız. Ondan önce USB hata ayıklama ile Bootloader kilidini açmayı unutmayın.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Ek olarak Custom ROM kurabiliriz. Onun için yeni konu açıp etiketlemeniz yeterli. Konu dışına çıkarız çünkü.

Son düzenleme:
Evet SamMobile adlı site güvenilir. Odin ile flashlayacaksınız. Ondan önce USB hata ayıklama ile Bootloader kilidini açmayı unutmayın.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Ek olarak Custom ROM kurabiliriz. Onun için yeni konu açıp etiketlemeniz yeterli. Konu dışına çıkarız çünkü.

Teşekkür ederim. Gerekirse yine konu açarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı