Orijinal olarak The Witcher 3'ü satın almak istiyorum. Bazı arkadaşlar, gönüllü yamanın orijinaline göre çok daha iyi olduğunu söylüyor. Ben videolardan orijinalin Türkçe'sine bakmıştım. Bu orijinal Türkçe'yi gönüllü ile nasıl değiştirebiliriz veya değiştirilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Evet yapılabiliyor, ben ilk zamanlar kendinden Türkçe olmadığı için yamayla oynamıştım. Yapılan çalışma, orijinal halinden daha güzel. Bence de yamayla oynamalısınız.
Son sürüme güncellememiş olabilirler, araştırmak lazım.
Bildiğiniz gibi The Witcher 3 için resmi çeviri çıktı. Resmi çeviriden önce bizim de gönüllü bir çalışmamız olmuştu fakat ne yazık ki resmi olarak gelen çeviri, bize ait değil. Bunun bilincinde olmayan, fark etmeyenler için böyle bir platform kurmak istedim. Alternatif gönüllü çeviriyi...
Size kalmış, bildiğimiz Türkçe yama. Önceden Witcher 3 türkçe değildi. Bu yüzden bir grup gönüllü oyunu çevirmişti. O yamadan bahsediyoruz. Hatta oyunun Türkiye'de çok satması ve sonradan CDPR'ın dıkkatini cekmesını saglamalarında bence büyük payları var. Çok sattıktan sonra orijinal olarak Witcher 3'e dil desteği geldi.