Orijinal The Witcher 3'e gönüllü Türkçe yama yapılabilir mi?

Makaleler
13
Orijinal olarak The Witcher 3'ü satın almak istiyorum. Bazı arkadaşlar, gönüllü yamanın orijinaline göre çok daha iyi olduğunu söylüyor. Ben videolardan orijinalin Türkçe'sine bakmıştım. Bu orijinal Türkçe'yi gönüllü ile nasıl değiştirebiliriz veya değiştirilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Evet yapılabiliyor, ben ilk zamanlar kendinden Türkçe olmadığı için yamayla oynamıştım. Yapılan çalışma, orijinal halinden daha güzel. Bence de yamayla oynamalısınız.

Son sürüme güncellememiş olabilirler, araştırmak lazım.

Evet yapabilirsin.

Orijinal Türkçe yama oldukça düzgün çevrilmiş neden değiştirme gereği duyuyorsunuz?
Witcher'ı Efsunger olarak değiştirmesi mesela, en baştaki problem benim için :) Önceki yama gerçekten daha iyi, yapan arkadaşların eline sağlık.

Ben de Witcher 3 oynuyorum, bu dediğiniz yama nedir? Kurmalı mıyım?
Size kalmış, bildiğimiz Türkçe yama. Önceden Witcher 3 türkçe değildi. Bu yüzden bir grup gönüllü oyunu çevirmişti. O yamadan bahsediyoruz. Hatta oyunun Türkiye'de çok satması ve sonradan CDPR'ın dıkkatini cekmesını saglamalarında bence büyük payları var. Çok sattıktan sonra orijinal olarak Witcher 3'e dil desteği geldi.

O yüzden de Cyberpunk2077 Türkçe geliyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı