Çözüldü Orijinal Uno ile sahte Uno arasında ciddi fark var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Uno satın almak istiyorum ve üç tane Uno oyununun 150 TL gibi fiyata satıldığını gördüm. Soru/cevap kısmında ürünün satıcısı, Uno'nun orijinal olmadığını belirtmiş. Sahte Uno ile orijinal Uno arasında ciddi fark var mı? Ona göre orijinal olmayanı alayım. Ortalama bir Uno'nun fiyatı 150-200 TL aralığında iken üç tane oyunu 150 TL. Ciddi bir beklentim yok, bir süre idare etmesi yeterlidir. Kullanan var mı?

Çözüm
Sahtelerin kart kalitesi daha kötü oluyor, sanki A4 kağıdı gibi. Orijinalin kartları daha sağlam.
Tekrardan tüm yorumlar için teşekkür ediyorum. Konuya eklediğim ürünü alıyorum, oynadıktan sonra konuya geri dönüş sağlarım. Eğer geri dönüş sağlamazsam da mesajımı alıntılayıp sorarsanız, kesin geri dönüş sağlamış olurum.
Bende sahte olanda orjinal olanda var kalite olarak aman aman bir fark yok ama görüntü olarak gerçekten ciddi fark var eline alınca çakma hissini veriyor kenarların köşeli olması da dezevantaj

Sahtelerin kartları biraz daha dandik oluyor bir de bazılarında beyaz kartlar çıkmıyor. Beyaz kartlar daha önemli Uno'da.

@Silinen üye, farklı satıcıda da orjiinal değildir yazmış. Oyunun bir tanesi hemen hemen 150 TL iken üç tanesinin fiyatı 150 TL. Açıkçası bu fiyata ben de orijinal olmasını beklemiyorum.

Konuya geri dönüş sağlamak istedim: Sahte Uno satın aldım ve geldi. Orijinal haline göre kağıt ve görüntü kalitesinde ciddi fark var, onun dışında bir sorununu görmedim. Beni ve arkadaşlarımı da idare ediyor, bizlik sorun yok. Sahte Uno'nun sağ tarafları biraz tırtıklıydı, sanki A4 kağıdından yeni çıkartıp yapmışlar gibi de dediğim gibi fiyatına göre sorun değil. Satın alacaklar ya da almayı düşünenler varsa bunu bilerekten satın alsın. Satıcının ürün yorumu, Uno orijinal değil tarzında birçok yorum gördüm. Tanesi 200 TL olan oyunun 3-4 tanesini 200 TL'ye alıp orijinal beklemeleri de ayrı ironikti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı