Orijinal Vans alınır mı?

Boğazlı alıcaksan Blazer öneririm, Blazer'in Low modelini 2 aydır giyiyorum kalite olarak Vans'dan daha iyi bence.

Vans yerine Converse alın birbirlerine benziyorlar zaten fiyatda birbirlerine yakın. Yeni Converse ortalite taban kullanılıyor rahat ve bakteri üretimi engelliyor.

Daha dün kuzenimle çıktık en ucuz nike 1700 dü blazer güzel ama vans ın şu modelini daha çok beğendim ERKEK için SİYAH Vans Ua Sk8-Hi Reissue | Sneaks Up

Yazın vans gitmez ben genelde sonbaharda (yağmur yağdığı zaman) giyorum su geçirmez kumaşından dolayı daha hafif daha kibar bir ayakkabı.

Batı markası diyorsunuz ama Türkiye'de doğru düzgün ayakkabı üreten marka yok üretse bile aşırı dandik.
Zuma var mesela. Orijinal deri, tamamen el işçiliği ile seri üretim hiçbir markanın bu fiyatlarda sağlamadığı kaliteyi veriyor mesela. Ön yargıyı bırakın.

Zuma var mesela. Orijinal deri, tamamen el işçiliği ile seri üretim hiçbir markanın bu fiyatlarda sağlamadığı kaliteyi veriyor mesela. Ön yargıyı bırakın.

İlk defa duydum
Yazın vans gitmez ben genelde sonbaharda (yağmur yağdığı zaman) giyorum su geçirmez kumaşından dolayı daha hafif daha kibar bir ayakkabı.

Benim için mevsimi önemli değil zaten ben kışın da vans ın boğazsızını giyiordum.

Hem rahat değil hem görünüşü güzel değil o fiyata daha güzel ayakkabılar var kendi düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…