Orijinal vs korsan

İşletim sistemi
Windows 10
Yani korsancılar DRM'i kırdıkları için normalden daha fazla mı FPS alıyorlar? Normal oyunda illa CP77 için demiyorum.
Oyunun DRM koruması yoksa korsan ve orijinal oyun aynı şekilde aynı FPS'leri verecektir. DRM koruması varsa yine yaklaşık aynı değerleri verir. Her türlü avantajlı olan taraf orijinal. Çünkü sürekli olarak güncelleme alacak.

Orjinal avantajlı fakat fazladan FPS düşürecek bir etkeni de var.

Korsan oyunlar içinde geliyor güncellemeler. Çıktığı sürümle kalan korsan oyun azdır.

Orjinal avantajlı fakat fazladan FPS düşürecek bir etkeni de var.
Bana kalırsa orijinalin tek avantajı Online olması. Sadece hikaye olan bir oyunda pek de avantaj yok açıkcası.

Eğer DRM koruması varsa İşlemci ve RAM kullanımı daha fazla oluyor korsana göre. En büyük örneği RDR2. Biraz daha fazla FPS veriyor ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgim var, güncellemeler geliyor fakat ne olursa olsun korsan kullanmanın hiçbir zaman doğru olmadığını biliyoruz. O yüzden bunu pek belirtme gereği duymadım.
Sonuçta burada doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyoruz. Bilgi veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…