CMD üzerinden satın aldığınız anahtarı girebilir veya değiştirebiliriz. Bunda problem yok. Pek bilinen bir teknik değil. Ama crack bir anahtar girmek de doğru değil.
Benim düşüncem tabii ki crack kullanmadan Key almak olur.
Tabii ki orijinal kullanmanız daha iyi. Elinizde eski bir Windows 7 Key'i bulunuyorsa bunu yükseltme yaparak Windows 10'a çevirebileceğinizi unutmayın.
Ayrıca attığınız Key'in OEM değil msdn olduğunu bilmenizi isterim, site moderatörü ile konuştum.
Neden böyle düşünüyorsun? Ucuza satılan anahtarlar bilgisayar korsanlarının sızdırdığı anahtarlar fakat bu orijinal oldukları ve çalıştıkları gerçeğini değiştirmez.
Neden böyle düşünüyorsun? Ucuza satılan anahtarlar bilgisayar korsanlarının sızdırdığı anahtarlar fakat bu orijinal oldukları ve çalıştıkları gerçeğini değiştirmez.
Bu Key'ler ile aktifleştirme yapmak KMS kullanmakla eş değer. Yasal değil zaten. Son zamanlar da bu Key'lerden alıp sistem etkinleştirenlerin bir bir Key'lerinin patladığını biliyorum. Microsoft yakalıyor.
Kurumsal olarak kullanılmadığı sürece yasal bir problem yaşamazsın. Ayrıca sen gidip 1299TL'ye orijinal anahtar mı alıyorsun da burada bu tür anahtar kullananlara laf atıyorsun?
Kurumsal olarak kullanılmadığı sürece yasal bir problem yaşamazsın. Ayrıca sen gidip 1299TL'ye orijinal anahtar mı alıyorsun da burada bu tür anahtar kullananlara laf atıyorsun?
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Sanırım 5 TL 'ye windows 10 lisansı almıştım 2018 yılında. Şu kadarını söyleyeyim,
etkinleştirme araçları crackli programlar katılımsızlar dahil, hepsinde ufak çaplı virüsler mevcut. Kim ne derse desin serial dışında hepsi boş. Al ve kullan.