Orijinal Windows 10 almalı mıyım?

15 liraya satılan Key'lerin orijinal olduğunu sanan kişiler çok masumsunuz 🙂
CMD üzerinden satın aldığınız anahtarı girebilir veya değiştirebiliriz. Bunda problem yok. Pek bilinen bir teknik değil. Ama crack bir anahtar girmek de doğru değil.
Benim düşüncem tabii ki crack kullanmadan Key almak olur.

Windows 7 kullandığın görülüyor sen şu an Key girerek mi kullanıyorsun?

Tabii ki orijinal kullanmanız daha iyi. Elinizde eski bir Windows 7 Key'i bulunuyorsa bunu yükseltme yaparak Windows 10'a çevirebileceğinizi unutmayın.

Ayrıca attığınız Key'in OEM değil msdn olduğunu bilmenizi isterim, site moderatörü ile konuştum.

Peki farkeder mi?

Neden böyle düşünüyorsun? Ucuza satılan anahtarlar bilgisayar korsanlarının sızdırdığı anahtarlar fakat bu orijinal oldukları ve çalıştıkları gerçeğini değiştirmez.

Bu Key'ler ile aktifleştirme yapmak KMS kullanmakla eş değer. Yasal değil zaten. Son zamanlar da bu Key'lerden alıp sistem etkinleştirenlerin bir bir Key'lerinin patladığını biliyorum. Microsoft yakalıyor.

Sanırım 5 TL 'ye windows 10 lisansı almıştım 2018 yılında. Şu kadarını söyleyeyim,
etkinleştirme araçları crackli programlar katılımsızlar dahil, hepsinde ufak çaplı virüsler mevcut. Kim ne derse desin serial dışında hepsi boş. Al ve kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı