Orijinal Windows 10 almalı mıyım?

Ben 7-8 defa buradan almışımdır. Sıkıntı çıkarmadı, şimdiye kadar.

Ben yanında Office 365'de almak istiyorum ama bir şey MRK ediyorum Windows 10 alınca zaten otomatikmen Office 365'de gelmiyor mu?

Bu Key'ler ile aktifleştirme yapmak KMS kullanmakla eş değer. Yasal değil zaten. Son zamanlar da bu Key'lerden alıp sistem etkinleştirenlerin bir bir Key'lerinin patladığını biliyorum. Microsoft yakalıyor.
9 TL almıştım 3 sene önce ve halen daha kullanıyorum. Şuan patlasa 9 TL zarar mı edeceğim :) Ne kadar boş bir yorum. Ben bir daha ki pahalı olan USB bellek alıp hava niyetine odama asacağım :D

Arkadaşlar şu an bilgisayarımda crack Windows 10 yüklü 25 TL'ye Windows buldum burada. Microsoft Windows 10 Pro Professional Dijital Lisans Anahtarı | SoftPera Software
Sizce alınır mı yoksa cracki le devam mı etmeliyim? Bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
OEM key alabilirsin sorun çıkarmaz. Crack yazılım kullanıyorsan illaki bi program için torrent'e başvurursun. Orijinal olacak diye dert etme crack orijinal Windows arasında hiçbir fark yok emin olabilirsin.

Ben yanında Office 365 de almak istiyorum ama bir şey merak ediyorum Windows 10 alınca zaten otomatik olarak Office 365 de gelmiyor mu?
Windows 10'un içinde Office Online kısayolları yer alıyor onun dışında başka bir öğe yok. Windows 10 Pro ve Microsoft Office Professional Plus 2019 anahtarını bir arada satan satıcılar var.

Windows 10'un içinde Office Online kısayolları yer alıyor onun dışında başka bir öğe yok. Windows 10 Pro ve Microsoft Office Professional Plus 2019 anahtarını bir arada satan satıcılar var.

Yani ben Windows 10 Pro OEM Key'i aldığımda Office 365'i kullanabilecek miyim.

Yani ben Windows 10 Pro OEM Key'i aldığımda Office 365'i kullanabilecek miyim.
Hayır, Office satın almadığınız sürece hem kullanamayacaksınız hem de içinde yüklü olarak gelmeyecek. Fakat MS Office'ye ekstra para ödemek istemiyorsanız Microsoft'un ücretsiz ofis programları olan Office Online'ı tarayıcınız üzerinden kullanabilirsiniz.

Hayır, Office satın almadığınız sürece hem kullanamayacaksınız hem de içinde yüklü olarak gelmeyecek. Fakat MS Office'ye ekstra para ödemek istemiyorsanız Microsoft'un ücretsiz ofis programları olan Office Online'ı tarayıcınız üzerinden kullanabilirsiniz.

Peki siz hangisini önerirsiniz arkadaşın gönderdiği linkte Windows 10 Pro 30 Office 365 22 TL almalı mıyım.

Peki siz hangisini önerirsiniz arkadaşın gönderdiği linkte Windows 10 Pro 30 Office 365 22 TL almalı mıyım.
Bu konuda kullanmadığım için fikir belirtemem zira dolandırıcılık yapan siteler de var mayın tarlası gibi. Ama eğer gerçekten ürün anahtarlarını veren bir site bulduysanız 1 saat civarında mailinize indirme linkleriyle birlikte ürün anahtarlarını gönderirler.

Bu konuda kullanmadığım için fikir belirtemem zira dolandırıcılık yapan siteler de var mayın tarlası gibi. Ama eğer gerçekten ürün anahtarlarını veren bir site bulduysanız 1 saat civarında mailinize indirme linkleriyle birlikte ürün anahtarlarını gönderirler.

Peki son olarak bir şey daha sorup sizi rahat bırakacağım :D benim bilgisayarımda şu an Windows 10 kurulu ama etkin değil benim gelen Key'i direkt girmemmi gerek yoksa ürünün yanında gelen linkle birlikte tekrardan Windows 10'u
Yükleyip lisansı öyle mi girem gerek gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı