KMSpico dediğiniz şey cracklemek için mi? Siteye şöyle bir baktım ücretsiz falan yazıyor. Aslında bende ücretsiz etkinleştirmeye yarayan kendimin de kullandığım bir program var ama ban yerim diye buraya yazamıyorum.KMSpico orjinal sitesinden indirildiğinde zararsızmış. Bence kullanın. Hem microsoft office uygulamalarını da kullanmanız mümkün. Bence bir ininal veya papara kart alın, epttavm veya yazılımbudur üzerinden bir key edinin en sağlıklısı bu gibi gözüküyor.
İstediğin kadar kullanabilirsin. Lisans işlemini bypass eden yazılımları kurmayın. Hepsi kişisel bilgileri çalan ajan yazılımlar içeriyor. OEM key alabilirsiniz. En azından yasal olur. Hiç lisans almadan deneme sürümünü uzatma yöntemleri internette bulunabilir.Arkadaşlar Windows 10 ürün anahtarı etkinleştirmesek ne olur, yani lisanslı kullanmasam ama crackli de kullanmasam bir zararı olur mu? Crackleyip de risk almak olacak.
KMSpico dediğiniz şey cracklemek için mi? Siteye şöyle bir baktım ücretsiz falan yazıyor. Aslında bende ücretsiz etkinleştirmeye yarayan kendimin de kullandığım bir program var ama ban yerim diye buraya yazamıyorum.
KMSpico bu amacı gütmüyor.İstediğin kadar kullanabilirsin. Lisans işlemini bypass eden yazılımları kurmayın. Hepsi kişisel bilgileri çalan ajan yazılımlar içeriyor. OEM key alabilirsiniz. En azından yasal olur. Hiç lisans almadan deneme sürümünü uzatma yöntemleri internette bulunabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.