Ben orijinal olmayan Windows 11'i orijinal Windows 11'e çevirmek istiyorum. Bunun için temiz kurulum yapacağım. Flash belleğe kurulum dosyası hazırlamak için ISO dosyası indireceğim. Orijinal olmayan Windows 11 üzerinden bu dosyayı indirirsem dosyaya zarar verir mi? ISO dosyasını başka bilgisayar üzerinden mi indirmeliyim?
Ben orijinal olmayan Windows 11'i orijinal Windows 11'e çevirmek istiyorum. Bunun için temiz kurulum yapacağım. Flash belleğe kurulum dosyası hazırlamak için ISO dosyası indireceğim. Orijinal olmayan Windows 11 üzerinden bu dosyayı indirirsem dosyaya zarar verir mi? ISO dosyasını başka bilgisayar üzerinden mi indirmeliyim?
Eğer orjinal keyiniz varsa, Masaüstünde Bu Bilgisayar sağ tıklayıp özelliklere girin. Ardından Ürün anahtarı ve etkinleştirme menüsüne tıklayın, ürün anahtarını değiştirin kısmından yeni ürün anahtarınızı girerseniz, orjinal olacaktır.
Boş, virüssüz ve temiz bir flash belleğin varsa(minimum 8 GB) Microsoft'un resmi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indir. Sonra Rufus'la format USB'si yapma işini hallet. Sonra Windows 11 anahtarı alıp etkinleştirirsin.
Korsan oyun gördüm, korsan program, dizi ve film gördüm. Ama korsan işletim sistemi ilk defa gördüm. Sadece Torrent sitelerinde görüyordum Windows 7 indir, Windows 10 indir vb diye.