Orijinal Windows 11 ISO dosyası nereden indirilir?

Reis203

Centipat
Daha fazla  
Ben orijinal olmayan Windows 11'i orijinal Windows 11'e çevirmek istiyorum. Bunun için temiz kurulum yapacağım. Flash belleğe kurulum dosyası hazırlamak için ISO dosyası indireceğim. Orijinal olmayan Windows 11 üzerinden bu dosyayı indirirsem dosyaya zarar verir mi? ISO dosyasını başka bilgisayar üzerinden mi indirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orijinal olmayan Windows 11'i orijinal Windows 11'e çevirmek istiyorum. Bunun için temiz kurulum yapacağım. Flash belleğe kurulum dosyası hazırlamak için ISO dosyası indireceğim. Orijinal olmayan Windows 11 üzerinden bu dosyayı indirirsem dosyaya zarar verir mi? ISO dosyasını başka bilgisayar üzerinden mi indirmeliyim?

Cidden hiçbir şey anlamadım.

Boş, virüssüz ve temiz bir flash belleğin varsa(minimum 8 GB) Microsoft'un resmi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indir. Sonra Rufus'la format USB'si yapma işini hallet. Sonra Windows 11 anahtarı alıp etkinleştirirsin.

Aboov. Sorun olmaz korsan Windows olan bilgisayardan kurabilirsiniz ISO'yu. Sonra da dediklerimi yapacaksınız. Zaten biliyorsunuzdur.

Korsan oyun gördüm, korsan program, dizi ve film gördüm. Ama korsan işletim sistemi ilk defa gördüm. Sadece Torrent sitelerinde görüyordum Windows 7 indir, Windows 10 indir vb diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı