Arkadaşlar herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi, acaba güvenilir ve uygun fiyatlı kolay teslim yapan orijinal Windows 11 Pro lisans anahtarı satan bildiğiniz internet siteleri var mı? Eğer var ise link eşliğinde paylaşırsanız çok sevinirim, bu arada saçma sapan 30 - 40 - 400 - 800 TL gibi gülünç fiyatlar isteyen sahtekar sitelerin linkini umarım vermezsiniz. Şimdiden teşekkürler.
2 işlemcili bir workstation kurmadığın sürece pro kullanman gereksiz. Nereden alınır soruna da cevabım kurduktan sonra ayarlarda lisansım yok seçeneğine basıp mağazadan alabilirsin.
Microsoft Store'dan Windows 11 Pro alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.
Microsoft Store'dan Windows 11 Pro alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.
Arkadaşlar herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi, acaba güvenilir ve uygun fiyatlı kolay teslim yapan orijinal Windows 11 Pro lisans anahtarı satan bildiğiniz internet siteleri var mı? Eğer var ise link eşliğinde paylaşırsanız çok sevinirim, bu arada saçma sapan 30 - 40 - 400 - 800 TL gibi gülünç fiyatlar isteyen sahtekar sitelerin linkini umarım vermezsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Bir şey soracağım bu lisansı kaçak kullansak ne olur? Açıkçası ben yıllardır öyle kullanıyorum ve bir problem olmuyor. Olsa da 5000TL vermekten iyidir.
Sağlam lisans ucuz fiyata veriyor güvensemmi bilemedim ileriki yıllarda bir sorun yaratır mı peki? mesela satın aldıktan sonra tüm özelliklerini kullanabilir miyim veya bilgisayarın sağ alt kısmında sonradan "Windows' u etkinleştir" şeklinde bir yazı çıkmaz umarım son olarak format atsam dahi yinede sonradan kullanılabilir mi bu siteden alacağım lisans?