Öncelikle Herkese Merhabalar.
1 yıl önce almış oldugum bilgisayarıma bir ay kadar önce format attım. Formatı 8.1 ile attım ama serial i illegal yollardan girmek zorunda kaldım. Bilgisayarımı ilk aldığımda 8 kurulu olarak gelmişti bir ay kadar sonra 8.1 yükselttim. Bir kaç ay öncede youtube de yaşadığım bağlantı sorunları nedeniyle formatlamak zorunda kaldım ama formatlama dan önce bilgisayarımdaki ürün anahtarını almıştım. Fakat Ürün Anahtarını girdiğimde sistem kabul etmedi. Şimdi ben tekrar orijinal bir windows 8 kurulumu yapmak istiyorum ürün anahtarım tekrar çalışır mı ve orijinal kurulum dosyalarını nereden bulabilirim.
@Cervis zamanında arkadaşın dediği gibi sorun çıkartıyordu ama bildiğim kadarıyla microsoft artık doğrudan 8.1 kurulumuna izin vermeye başladı. Tabi bu bahsettiğim olay Windows 8 PRO lisansı almışsanız. (İlk zamanlarda alınanlar yükseltme sürümü adı altında dağıtılıyordu çünkü)
@Cervis zamanında arkadaşın dediği gibi sorun çıkartıyordu ama bildiğim kadarıyla microsoft artık doğrudan 8.1 kurulumuna izin vermeye başladı. Tabi bu bahsettiğim olay Windows 8 PRO lisansı almışsanız. (İlk zamanlarda alınanlar yükseltme sürümü adı altında dağıtılıyordu çünkü)