Orijinal Windows 8 Kurulumu Nerden Bulabilirim

Cervis

Megapat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Çevre Mühendisi,Çevre Görevlisi,Çiftçi
Öncelikle Herkese Merhabalar.
1 yıl önce almış oldugum bilgisayarıma bir ay kadar önce format attım. Formatı 8.1 ile attım ama serial i illegal yollardan girmek zorunda kaldım. Bilgisayarımı ilk aldığımda 8 kurulu olarak gelmişti bir ay kadar sonra 8.1 yükselttim. Bir kaç ay öncede youtube de yaşadığım bağlantı sorunları nedeniyle formatlamak zorunda kaldım ama formatlama dan önce bilgisayarımdaki ürün anahtarını almıştım. Fakat Ürün Anahtarını girdiğimde sistem kabul etmedi. Şimdi ben tekrar orijinal bir windows 8 kurulumu yapmak istiyorum ürün anahtarım tekrar çalışır mı ve orijinal kurulum dosyalarını nereden bulabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kmspico diye bir yöntemi var. Şimdi burdan açıklamıyım, öneticilerden ban yerim. Sen Google'dan bir araştır

Kmspico diye bir yöntemi var. Şimdi burdan açıklamıyım,öneticilerden ban yerim. Sen Google'dan bir araştır
Arkadaş ben legal diyorum sen ne diyorsun. Zaten ondan başka bir yöntem mi var illegal için. Geçelim bunları.

Orijinal Win 8 anahtarı Win 8.1'de sorun çıkarıyor. Ben de o sorunu yaşadım.
Size tavsiyem Microsoft'u arayarak etkinleştirmeniz.
Peki tekrar 8 yükleyip ordan 8.1 e güncelleştirsem.

Microsoft sitesinden lisansınıza ait sürümü indirebilirsiniz.

http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=510815
Ama Burda 8.1 sürümleri var 8 için de böyle bir şey var mı ?

@Cervis zamanında arkadaşın dediği gibi sorun çıkartıyordu ama bildiğim kadarıyla microsoft artık doğrudan 8.1 kurulumuna izin vermeye başladı. Tabi bu bahsettiğim olay Windows 8 PRO lisansı almışsanız. (İlk zamanlarda alınanlar yükseltme sürümü adı altında dağıtılıyordu çünkü)

Benimkinin sürümü neydi hiç bilmiyorum.

Hakketen 500 TL Windows'a mı verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…