N Nazmi Emre Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Merhabalar ben laptopuma format atacağım ve şu an kullandığım Windows orijinal. Bu orijinal Windows'u nasıl format attıktan sonra da kullanabilirim?
Merhabalar ben laptopuma format atacağım ve şu an kullandığım Windows orijinal. Bu orijinal Windows'u nasıl format attıktan sonra da kullanabilirim?
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 19 Mart 2021 #11 JustNobody dedi: Hocam ben de OEM key kullanıyorum, 30₺'ye almıştım. Orijinal ancak yasal değil diye duydum doğru mudur? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu lisans kodları aslında şirketler için fakat bir şekilde internette satılıyor. Artı 0 Eksi
JustNobody dedi: Hocam ben de OEM key kullanıyorum, 30₺'ye almıştım. Orijinal ancak yasal değil diye duydum doğru mudur? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu lisans kodları aslında şirketler için fakat bir şekilde internette satılıyor.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #12 fakir pikaçu dedi: Bu lisans kodları aslında şirketler için fakat bir şekilde internette satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yani benim Windows sahte mi? Yasal değil mi? Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Bu lisans kodları aslında şirketler için fakat bir şekilde internette satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yani benim Windows sahte mi? Yasal değil mi?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Mart 2021 #13 JustNobody dedi: Hocam ben de OEM key kullanıyorum, 30₺'ye almıştım. Orijinal ancak yasal değil diye duydum doğru mudur? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde bu keyler KMS üzerinden üretiliyor, güvenilirliği tartışılır. Ben Gittigidiyor üzerinden 2 tane lisans anahtarı aldım 100 liraya ama orijinal Retail çıkmıştı programla kontrol ettiğimde. Artı 0 Eksi
JustNobody dedi: Hocam ben de OEM key kullanıyorum, 30₺'ye almıştım. Orijinal ancak yasal değil diye duydum doğru mudur? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde bu keyler KMS üzerinden üretiliyor, güvenilirliği tartışılır. Ben Gittigidiyor üzerinden 2 tane lisans anahtarı aldım 100 liraya ama orijinal Retail çıkmıştı programla kontrol ettiğimde.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 19 Mart 2021 #14 JustNobody dedi: Hocam yani benim Windows sahte mi? Yasal değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece yasal değil. Artı 0 Eksi
JustNobody dedi: Hocam yani benim Windows sahte mi? Yasal değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece yasal değil.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.940 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Mart 2021 #15 Edinilme yolu yasal değil. Artı 0 Eksi