Orijinal Xbox 360 ile JTAG'lı Xbox 360 değiştirilir mi?

Kyraxxx

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi 2015 model Xbox 360'ım var. Fakat 2015 model Xbox 360'lar kırılamadığı için JTAG'lı Xbox 360 la değiştirmeyi düşünüyorum.
Sahibinden de 750 TL JTAG'lı Xbox 360 buldum. Fakat tek kollu bir kol daha almam gerekecek. Kendi konsolumu satıp jtaglıyı alacağım. Sizce buna değer mi? Bu arada kırılmış almamın en büyük sebebi Xbox 360'ın hem pahalı oyunları olup hem de oyun çesitliliğinin az olması. Ucuz oyunları da dandik oyunlar. Sizce değiştirmeye değer mi?
Bu arada sahibinden de bulduğum Slim model. Slim model sıkıntı yaşatırmı.

Son düzenleme:
Başlıkta yazdığım gibi 2015 model Xbox 360'ım var. Fakat 2015 model Xbox 360'lar kırılamadığı için JTAG'lı Xbox 360 la değiştirmeyi düşünüyorum.
Sahibinden de 750 TL JTAG'lı Xbox 360 buldum. Fakat tek kollu bir kol daha almam gerekecek. Kendi konsolumu satıp jtaglıyı alacağım. Sizce buna değer mi? Bu arada kırılmış almamın en büyük sebebi Xbox 360'ın hem pahalı oyunları olup hem de oyun çesitliliğinin az olması. Ucuz oyunları da dandik oyunlar. Sizce değiştirmeye değer mi?

JTAG'lı olanları asla tavsiye etmem gidin Game Pass alın orijinal her zaman iyidir

Yaşadığınız yere bağlı olarak İkinci el dükkanlarında koli koli 360 oyunları bulabilirsiniz.Kırık versiyon almanızı tavsiye etmem.

Hocam PS3 yazılımsal olarak kırıldığından daha sağlıklı korsan oynatıyor o yüzden alacaksınız bile PS tarafına bakın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı