Anakartım desteklemiyor demiş. Gamepad'in desteği var zaten.Hayır, Xbox One hariç 8. nesilden sonraki tüm Xbox gamepadlerde Bluetooth desteği var.
Dostum bu bir gamepad olduğu için hangi adaptörü alacağın farketmiyor. Eğer kulaklık falan olsaydı kaliteli al derdim ama gamepad'ler için kaliteli bir adaptöre ihtiyacın yok. Herhangi bir USB bluetooth adaptörü alabilirsin. Bunu al geç.Arkadaşlar ana kartım ne yazık ki Bluetooth-Wireless vs. desteklemiyor bunun için bir adaptör almak istiyorum bütçem 80 TL yetmez mi acaba?
Kaliteli adaptöre gerek tabi ki de var. Gecikmeler ve tepki süresi için.Anakartım desteklemiyor demiş. Gamepad'in desteği var zaten.
Dostum bu bir gamepad olduğu için hangi adaptörü alacağın farketmiyor. Eğer kulaklık falan olsaydı kaliteli al derdim ama gamepad'ler için kaliteli bir adaptöre ihtiyacın yok. Herhangi bir USB bluetooth adaptörü alabilirsin. Bunu al geç.
![]()
HADRON Dongle Bluetooth Usb 5.0 Adaptör Hd7202 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HADRON Dongle Bluetooth Usb 5.0 Adaptör Hd7202 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kaliteli adaptöre gerek tabii ki de var. Gecikmeler ve tepki süresi için.
80 TL'ye çok kaliteli bir şey gelmez. Bütçenizin 200-300 TL'ye çıkması lazım kalite için.Ne almalıyım peki? Bu adaptörler Wireless destekliyor değil mi?
Tamamdır biraz daha biriktirip alırım link atar mısınız?80 TL'ye çok kaliteli bir şey gelmez. Bütçenizin 200-300 TL'ye çıkması lazım kalite için.
https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1 TpLink çok kullandığım bir marka. 4.0 modeli daha ucuz ama 5.0 daha performanslı olacaktır.Tamamdır biraz daha biriktirip alırım link atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.