Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Batman ve lego oyunları için Xbox kolu satın almayı düşünüyorum. Bende Snopy SG401 var ve Steam'deki lego oyunlarını açmıyor çünkü hile gibi algılıyor. Orijinal Xbox kolu nereden bulabilirim? Bütçem 500 TL. Bu model nasıl? Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İşletim sistemim Windows 10 bu attığım modeli algılar mı bilgisayarım?
Batman ve lego oyunları için Xbox kolu satın almayı düşünüyorum. Bende Snopy SG401 var ve Steam'deki lego oyunlarını açmıyor çünkü hile gibi algılıyor. Orijinal Xbox kolu nereden bulabilirim? Bütçem 500 TL. Bu model nasıl? Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com İşletim sistemim Windows 10 bu attığım modeli algılar mı bilgisayarım?
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Windows xbox kollarını algılıyor fakat kabloyu takınca iki şirket anlaşmalı olduğu için algılar bendede algılıyor Algılamazsa orijinal değildir bunun için YouTube'da fazlaca içerik var. Artı 0 Eksi
Windows xbox kollarını algılıyor fakat kabloyu takınca iki şirket anlaşmalı olduğu için algılar bendede algılıyor Algılamazsa orijinal değildir bunun için YouTube'da fazlaca içerik var.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 7 Temmuz 2022 #3 %99.9 sahte ürün. F310 gibi modellere bakmanızı öneririm. Artı 2 Eksi
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 @maximilian borsodi bence de ama ürünü resimlerden anlıyamıyoruz görmek lazım. Ayrıca oyun hile gibi algılar sa bypass etme yöntemleri var bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@maximilian borsodi bence de ama ürünü resimlerden anlıyamıyoruz görmek lazım. Ayrıca oyun hile gibi algılar sa bypass etme yöntemleri var bakabilirsiniz.
vvalter white Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 167 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #5 Orijinal ürüne pek benzemiyor ve satıcı da pazar yeri satıcısı normal bir esnaf ben olsam daha farklı bir satıcıdan alırdım. Artı 1 Eksi
Orijinal ürüne pek benzemiyor ve satıcı da pazar yeri satıcısı normal bir esnaf ben olsam daha farklı bir satıcıdan alırdım.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.664 Çözümler 6 7 Temmuz 2022 #6 500 lira varsa 360 kolu ile uğraşmayın F710 alın direk logitech F710 2.4GHz Kablosuz Gamepad 940-000142 Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz daha ucuz olsun dersen F310 da bakabilirsin. Fiyatları yakın zaten F710 almak daha mantıklı. Artı 1 Eksi
500 lira varsa 360 kolu ile uğraşmayın F710 alın direk logitech F710 2.4GHz Kablosuz Gamepad 940-000142 Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz daha ucuz olsun dersen F310 da bakabilirsin. Fiyatları yakın zaten F710 almak daha mantıklı.
KS KS Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #7 maximilian borsodi dedi: %99.9 sahte ürün. F310 gibi modellere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O Logitech konsolları için driver falan kurmam gerekir mi yoksa tak çalıştır mı? Artı 0 Eksi
maximilian borsodi dedi: %99.9 sahte ürün. F310 gibi modellere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... O Logitech konsolları için driver falan kurmam gerekir mi yoksa tak çalıştır mı?
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #8 Vengeance1000 dedi: O Logitech konsolları için driver falan kurmam gerekir mi yoksa tak çalıştır mı? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır bazen driver ister Artı 0 Eksi
Vengeance1000 dedi: O Logitech konsolları için driver falan kurmam gerekir mi yoksa tak çalıştır mı? Genişletmek için tıkla... Tak çalıştır bazen driver ister
KS KS Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #9 gattarX dedi: Tak çalıştır bazen driver ister. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu orijinal olmayanı alsam bilgisayar mı zarar görür? Artı 0 Eksi
gattarX dedi: Tak çalıştır bazen driver ister. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu orijinal olmayanı alsam bilgisayar mı zarar görür?
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #10 PC zarar görmez fakat çabuk bozulabilir bir de driver isteyebilir. Artı 0 Eksi