Orijinal PS4 kolu nereden alınır?

Mert ArdaT

Hectopat
Daha fazla  
Bir türlü orijinal PS4 kolu bulamadım. Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden almak istemiyorum neredeyse hepsi çakma. MediaMarkt ve Teknosa'da da yok PlayStation kendi sitesinden alamıyorum sürekli satın alım aşamasında ERROR404 yiyorum. Nasıl bulabilirim link atar mısınız bildiğiniz orijinal?
Aradığım model Sony DualShock.

Bir türlü orijinal PS4 kolu bulamadım. Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden almak istemiyorum neredeyse hepsi çakma. MediaMarkt ve Teknosa'da da yok PlayStation kendi sitesinden alamıyorum sürekli satın alım aşamasında ERROR404 yiyorum. Nasıl bulabilirim link atar mısınız bildiğiniz orijinal?
Vatan da var galiba ben oradan almayı planlıyorum ama kaldırılmasıyla tabii

Trendyol'da hepsi burada da gibi yerlerde çok replika var haklısın ama orijinal olmayacağı anlamına gelmiyor

İsminin başında hangi marka etiketliyse genelde o markanın ürünü oluyor

Trendyol'da Hepsiburada'da gibi yerlerde çok replika var haklısın ama orijinal olmayacağı anlamına gelmiyor.

İsminin başında hangi marka etiketliyse genelde o markanın ürünü oluyor.

Yorumlarda replika diyenler var bu ürüne.

Vatan da var galiba ben oradan almayı planlıyorum ama kaldırılmasıyla tabii.

Maalesef kalmamış jwin diye bir marka var muhtemelen Sony kaldırıldığı için üretilmiş tasarımı aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı