Orjinal oyunun Korsan oyundan farkı nedir ?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar ben ASUS ML238H monitör aldıktan sonra çözünürlüğü 1920*1080'e atıp gerekirse diğer ayarları orta-düşük seviyeye çekeceğim ve GTA4 oynayacağım.

VatanComputer'de 45 liraydı galiba. Kartuşa 45 lira verdiysem GTA4 gibi bir oyuna hayli hayli veririm.

GTA4'ü online olarak oynayabilecek miyim ? ( Orjinal alırsam )

Şuana kadar kullandığım Korsan oyundan farkı ne olacak ? Performans veya görüntü açısından fark olur mu ?

Bizim internet kafedeki tüm oyunlar orjinal ve nedense daha fazla zevk alıyorum burada :D Emeğe saygı göstermek lazım diye düşünmeye başladım.

Online oynayabiliyorum değil mi ? Yani başka kişilerle beraber .

Hava alanından helikopteri alıp diğer oyuncuları füze yağmuruna tutacağım günü bekliyorum .

Recep Baltaş'ın bir videosunda bir sözü vardı, "Hala kutulu oyun satın alan var mı ya?" diye; hakikatten böyle. Kutulu oyun alan kişilerin %70'i internete güvenmiyor. %30'u da koleksiyoncudur. Ayrı bir güzellik olduğunu düşünürler. Fakat sana tavsiyem internetten daha ucuza satın alman.

Avantajları ise güncellemelere kısa sürede erişiyorsun. Crackmiş, serialmiş gibi şeylerle uğraşmıyorsun. Multiplayer vb. modları kullanabiliyorsun vs. vs.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı