stalker123685 Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #1 Laptopumda orjinal 8,1 yukluyken windows 10 a yukseltım gecen gunde ssd satın aldım. Hard diskim dekı orjinal windows 10 u sdd ye transfer etmek ıstıyorum temiz veya içindekılerle farketmez. Önemli olan orjinal windows 10 u kaybetmeden nasıl aktarabılırım? Ayrıca sanırım yenı laptoplarda key biosa gömülü ve hard disk ile alakası yokus bır yardım cı olabılırsenız sevınırım. Laptop modeli ASUS N550JK 4GB NVİDA 16 GB LIK modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2016
Laptopumda orjinal 8,1 yukluyken windows 10 a yukseltım gecen gunde ssd satın aldım. Hard diskim dekı orjinal windows 10 u sdd ye transfer etmek ıstıyorum temiz veya içindekılerle farketmez. Önemli olan orjinal windows 10 u kaybetmeden nasıl aktarabılırım? Ayrıca sanırım yenı laptoplarda key biosa gömülü ve hard disk ile alakası yokus bır yardım cı olabılırsenız sevınırım. Laptop modeli ASUS N550JK 4GB NVİDA 16 GB LIK modeli.
mksahinn16 Kilopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Notebook HDD-SSD Değişikliği Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Notebook HDD-SSD Değişikliği Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et