Merhaba arkadaşlar. Benim ablamın orjinal Windows 7 kurulu bir bilgisayarı mevcut. Şöyle ki bilgisayara sadece 1 kez format attırmış. Şimdi orjinal olan Windows 7 güncelleme yaparken takıldı ve biz de bilgisayarı kapattık ve açıldığın da köşede "Bu Windows 7 yapısı orjinal değil." Yazısını gördük. Şimdi Biz bu bilgisayara orjinal Windows 10 kurabilir miyiz ?
Not: Laptop ile verilen kurulum CD'si hala bizde. Ayrıca bilgisayarda Windows 10'a yükseltme kutucuğu yok.
Eğer elindeki Windows 7'nin kodunu Windows 10 yüklemesinde girersen kabul edecektir. Ben bu şekilde yaptım.
Windows 10'u Microsoft'un sitesinden bulabilirsin.
Laptop kasasının altında Windows 7 lisans anahtarı varsa onu kullanarak yükseltme işlemini yapın. Genelde Home sürümü oluyor. Windows 10 Home sürümünü indirip kurun, sonra lisans anahtarı ile etkinleştirin.
Laptop kasasının altında Windows 7 lisans anahtarı varsa onu kullanarak yükseltme işlemini yapın. Genelde Home sürümü oluyor. Windows 10 Home sürümünü indirip kurun, sonra lisans anahtarı ile etkinleştirin.
Şimdi ablamın bilgisayarında "Bu Windows Yapısı Orjinal Değil" hatasına rağmen Windows 10 Home indirip bilgisayarın altındaki key ile orjinal yapabilirim değil mi ?