Orjinal Windows 7'yi Windows 10'a Yükseltme

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim ablamın orjinal Windows 7 kurulu bir bilgisayarı mevcut. Şöyle ki bilgisayara sadece 1 kez format attırmış. Şimdi orjinal olan Windows 7 güncelleme yaparken takıldı ve biz de bilgisayarı kapattık ve açıldığın da köşede "Bu Windows 7 yapısı orjinal değil." Yazısını gördük. Şimdi Biz bu bilgisayara orjinal Windows 10 kurabilir miyiz ?
Not: Laptop ile verilen kurulum CD'si hala bizde. Ayrıca bilgisayarda Windows 10'a yükseltme kutucuğu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kasasının altında Windows 7 lisans anahtarı varsa onu kullanarak yükseltme işlemini yapın. Genelde Home sürümü oluyor. Windows 10 Home sürümünü indirip kurun, sonra lisans anahtarı ile etkinleştirin.

Ben o CD ile kendi bilgisayarıma da kurulum yapmıştım. O yüzden böyle bir sorun çıkmış olabilir mi ? Veya Key iptal olmuş olabilir mi ?

Alakası yok. O key BIOS'a gömülü oluyor.
Şimdi ablamın bilgisayarında "Bu Windows Yapısı Orjinal Değil" hatasına rağmen Windows 10 Home indirip bilgisayarın altındaki key ile orjinal yapabilirim değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…