Orjinal Windows 7'yi Windows 10'a Yükseltme

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim ablamın orjinal Windows 7 kurulu bir bilgisayarı mevcut. Şöyle ki bilgisayara sadece 1 kez format attırmış. Şimdi orjinal olan Windows 7 güncelleme yaparken takıldı ve biz de bilgisayarı kapattık ve açıldığın da köşede "Bu Windows 7 yapısı orjinal değil." Yazısını gördük. Şimdi Biz bu bilgisayara orjinal Windows 10 kurabilir miyiz ?
Not: Laptop ile verilen kurulum CD'si hala bizde. Ayrıca bilgisayarda Windows 10'a yükseltme kutucuğu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kasasının altında Windows 7 lisans anahtarı varsa onu kullanarak yükseltme işlemini yapın. Genelde Home sürümü oluyor. Windows 10 Home sürümünü indirip kurun, sonra lisans anahtarı ile etkinleştirin.
Ben o CD ile kendi bilgisayarıma da kurulum yapmıştım. O yüzden böyle bir sorun çıkmış olabilir mi ? Veya Key iptal olmuş olabilir mi ?

Alakası yok. O key BIOS'a gömülü oluyor.
Laptop kasasının altında Windows 7 lisans anahtarı varsa onu kullanarak yükseltme işlemini yapın. Genelde Home sürümü oluyor. Windows 10 Home sürümünü indirip kurun, sonra lisans anahtarı ile etkinleştirin.
Şimdi ablamın bilgisayarında "Bu Windows Yapısı Orjinal Değil" hatasına rağmen Windows 10 Home indirip bilgisayarın altındaki key ile orjinal yapabilirim değil mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı