Orjinial TYT Matematik nasıldır?

gwmber78

Femtopat
Daha fazla  
Şu an 345'i neredeyse bitirdim. 3D'yi de %75-80 oranında çözebiliyorum. Orjinial problemler ve tyt soru bankası alırsam çok zorlanır mıyım? MSÜ'ye kadar olan 45 günlük süreçte net artışına sebep olur mu?

konuları bitirdiysen soru bankası yerine branş denemelere başlaman daha mantıklı olur

Haftada bir matematik denemesi çözmeye çalışıyorum fakat problemler kısmında takıldığım yerler oluyor. Bir süredir tekrar etmiyordum, belki de ondan kaynaklıdır.

Şu an 345'i neredeyse bitirdim. 3D'yi de %75-80 oranında çözebiliyorum. Orjinial problemler ve TYT soru bankası alırsam çok zorlanır mıyım? MSÜ'ye kadar olan 45 günlük süreçte net artışına sebep olur mu?

Hocam orijinal çok iyi bir yayın. Ama ben TYT matematikte çok zor kaynaklar çözülmesini tavsiye etmiyorum. Çünkü TYT matematik o kadar zor gelmiyor. Orijinal çözmek yerine direkt branş denemelere geçmek daha mantıklı bence.

Diğer iki arkadaşın dediği gibi artık branş denemesi zamanı. Haftada 3 branş ideal. Branş denemelerinde çıkan hatalara göre 3d den o hatalı konuyu tarama yapabilirsin. Problemlerde zorlanıyorsan da kesinlikle problem rutini edin varsa zaten rutini arttır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı