Orta anakart önerileri

Bütçe
300
Sisteminiz genel olarak RAM ve işlemci olarak Windows 10'a yetersiz kalıyor. Windows 10'un minimum sistem gereksinimi 4 GB RAM istiyor ama 4 GB RAM basit kullanım için ancak yeterli. 16 GB RAM var sistemimde ve 4-6 GB RAM'e kadar çıkıyor kullanım. Daha önce 8 GB RAM ile sistem kullanırken de yine 3-4 GB zaman zaman 5 GB'a kadar kullandığım programlarla değerler artıyor. 2 GB RAM ile zaten sistem ancak kendini çalıştırır ve tarayıcı açsanız bile kasmaya başlar. İşlemciyi söylemiyorum zaten, o da çok yetersiz. Kısacası anakart değiştirmek Windows 10'a uyumlu yapmaz sisteminizi. Anakart kutusunda Windows 10 destekler diyorsa bile işlemciniz o anakarta uymayabilir.
denedim 4 ram yaptırdım gene olmadı yazılıma attırdım oda olmadı
 
Denedim 4 RAM yaptırdım gene olmadı yazılıma attırdım o da olmadı

RAM yazılım ile artacak bir parça değil. Önbelleği arttırmışlardır ancak o da anlamsız bir durum bu sistemde. Windows 7 için bile ancak yeterli sisteminiz, bence boşuna Windows 10 için parça eklemeyin. Ancak yeni bir sistem alsanız minimum özelliklerde olsa bile şu anki sisteminizden daha iyi çalışır dostum.
 
RAM yazılım ile artacak bir parça değil. Önbelleği arttırmışlardır ancak o da anlamsız bir durum bu sistemde. Windows 7 için bile ancak yeterli sisteminiz, bence boşuna Windows 10 için parça eklemeyin. Ancak yeni bir sistem alsanız minimum özelliklerde olsa bile şu anki sisteminizden daha iyi çalışır dostum.
bana sistem öner
 
Bana sistem öner

Kardeşim şu an fark ettim yaşın 13 gördüğüm kadarıyla, rica ediyorum birisinden bir şey isterken Emir cümlesi kullanma tamam mı güzel kardeşim. Bir yakınından, büyüğünden yardım al. Burada uzun uzun şu sistemi al, bu sistemi al dememiz bir şeyi değiştirmeyecek. Çünkü ne bir bütçeniz var sunduğunuz ne de bilginiz var yaşınızdan ötürü normal olarak. Bilgisayarı size kim alacaksa önce onunla görüşün, bütçenizi bilin ve denkleştirin ondan sonra yeni bir konu açıp 'bütçem bu kadar, bana sistem önerir misiniz' diye güzelce soru sor kullanıcılara ki sana cevap versinler. Az önce yazdıklarımı size rica ediyorum çünkü birbirini tanımayan insanlar birbiriyle sizin konuştuğunuz gibi konuşmaz. Umarım anlattıklarım sana faydalı olmuştur, iyi akşamlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı