Orta segment telefon tavsiyesi

Yararlı bir konu olmuş mu ?

• Evet, telefon arayışında olan üyeler için faydalı bir konu olmuş.

Oy: 3 60,0%
  • Hayır, fikirlerine katılmıyorum.

Oy: 2 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpotter

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bu konuda, belirli fiyat aralığında telefon önerilerimi paylaşmak istiyorum. Umarım telefon arayışında olan üyeler için faydalı olur. :).

Bu listeye eklediğim telefonların sadece birer öneri olduğunu belirtmek isterim. Listedeki cihazlar için "bu fiyatların en iyi cihazı.", "Kesinlikle bunları almalısınız." gibi şeyler söylemiyorum. Listedeki telefonların neredeyse hiçbirini daha önce kullanmadığımdan nasıl bir deneyim sunar, sorun çıkarır mı bilemem. Bu sebeple tavsiyelerimi, cihazın donanımına bakarak veriyorum. Bu cihazlar yazılım konusunda sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı bunu bilemem. Çıkan herhangi bir sorunda beni suçlamayın lütfen. Tercihinizi sadece açtığım bu konuya bakarak yapmayınız. Bu konuda bilgi sahibi olan üyelerin görüşlerini de almanızı öneririm.

Listede olmayan cihazlar bana göre kötü cihazlar değil. Hatta bazı fiyat aralıklarında bana göre başarılı olan çok fazla cihaz olduğundan eleyerek 3 veya 4 öneriye indirdim.

Listedeki cihazların elbette eksi yönleri var, ben öne çıkan özelliklerini paylaşacağım.

Her fiyat aralığında en fazla 4 öneri vereceğim.

0-2000 TL: Realme 5i, Redmi 8

Realme 5i'nin 5000 mAh batarya, Qualcomm Snapdragon 665 işlemci ve dörtlü arka kamera ile bu fiyatlarda mantıklı bir tercih olacağını düşünüyorum.

Redmi 8 5000 mAh batarya, 18W hızlı şarj, kızılötesi sensör ve corning gorilla glass 5 teknolojisi sebebiyle tercih edilebilir.

2000-3000 TL: Realme 7, Oppo A73, Redmi Note 9s

Realme 7, mediatek helio G95 işlemcisiyle bu fiyatlardaki en performanslı cihazlardan. 6 GB RAM, ana kamerada Sony sensör, 5000 mAh batarya, 30W hızlı şarj ve 90Hz ekran tazeleme hızı ile öne çıkıyor.

Redmi Note 9S'in kullandığı 8nm Qualcomm Snapdragon 720G, bu fiyattaki en verimli işlemcilerden. 5020 mAh batarya, 18W hızlı şarj ve kızılötesi sensör ile gayet başarılı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

AMOLED ekran, 30W hızlı şarj, ince, hafif tasarım ve Sony IMX471 kamera sensörü ile Oppo A73 bu fiyatlarda güzel bir tercih olabilir.

3000-4000 TL: Realme 6 Pro, Samsung Galaxy M51, Realme 7 Pro, Oppo Reno 4

Öncelikle Realme 6 Pro kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim. Deneyimlerimi belki başka bir konuda paylaşırım. 90Hz ekran tazeleme hızı, Sony IMX471 kamera sensörü, 30W hızlı şarj, 8nm Qualcomm Snapdragon 720G işlemci ve 8 GB RAM ile mantıklı bir cihaz.

Samsung Galaxy M51 7000 MAh'lik batarya, AMOLED ekran, 8 GB RAM, 8nm Qualcomm Snapdragon 730G işlemci ve 25W hızlı şarj ile bana göre bu fiyatlarda alınabilecek en iyi telefonlardan.

8 GB RAM, 8nm Qualcomm Snapdragon 720G işlemci, AMOLED ekran, hafif ve ince tasarım, Sony IMX586 sensör ve 30W hızlı şarj ile Oppo Reno 4'ün başarılı bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Realme 7 Pro stereo hoparlör, 65W hızlı şarj, 8nm Qualcomm Snapdragon 720G işlemci, AMOLED ekran ve Sony IMX682 sensör ile bana göre fiyatını hak eden bir cihaz.

Orta segment telefonlar için hazırladığım liste bu şekildeydi. Umarım yararlı bir konu olmuştur.
Şunu belirtmek isterim, bu tür bir yazıyı daha önce hiçbir sitede paylaşmadım. Herhangi bir cümleyi alıntılamadım.

Cihazların özellikleri hakkında bilgileri her cihazın kendi sitesinden aldım.

Tekrardan söyleyeyim, bu listeyi tamamen telefonların özelliklerine bakarak oluşturdum. Kullanımda herhangi bir sorun veya arıza çıkar mı bilemem. Listedeki cihazlardan sadece Realme 6 Pro'yu deneyimlediğim için sadece o cihaz hakkında bu kadar emin konuştum.

Eğer herhangi bir cihazı almaya karar verdiyseniz, öncesinde kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririm.

Herkese iyi günler dilerim. :).

Tekrardan yazayım, cihazların özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için yararlandığım siteler :

Son düzenleme:
1659545310442.png

Konu 2020'de açılmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı