Orta Seviye Oyun bilgisayarı

• Konuyu başlatan burak keleş
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 10.370
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gb takılmayın arkadaşlar frekans hızına bakın Ama oyun bilgisayarı için o biraz yetersiz kalıyor 16 veya 8 alırsan iyi olur. Amd en son çıkan serisi fx zaten amd alıcaksan fx ten başka bişey diyemem ama bulldozer serisine yeni bir arkadaş katılıcak. Standart hızı 6 ghz onu beklersen onu al :) Ama kart ve psu değiştirmek sartıyla yoksa kaldırmaz zaten.

Hahahahah CihanUnlu Gülesim Geldi yav valla.
3-4 Bin arası gerekir.

Kardeşim dikkat ettim de bir çok konuya yaptığın saçma yorumlar yetmiş. 3-4 bin lira orta seviye mi? Benim sistemim 3.500 tl üst seviye olarak geçiyor. Gerçekten ilginçsin. Orta seviye sistem dediğin, 1.500-2.000 tl yi geçmez.

- - - Güncellendi - - -

Gb takılmayın arkadaşlar frekans hızına bakın Ama oyun bilgisayarı için o biraz yetersiz kalıyor 16 veya 8 alırsan iyi olur.Amd en son çıkan serisi fx zaten amd alıcaksan fx ten başka bişey diyemem ama bulldozer serisine yeni bir arkadaş katılıcak Standart hızı 6 ghz onu beklersen onu al :) Ama kart ve psu değiştirmek sartıyla yoksa kaldırmaz zaten

Bak aynı yorumlar dan bir tane daha. Bulldozer mimarisine yeni katılacak işlemci 9590. Ve son olacak. Standart hızı 5.0 ghz. 6.0 ghz değil. Ayrıca oyun için 16 gb ram'e ne gerek var. Bilmeden yorum yapıyorsun. Sende o imzan da ki sistemin mevcut olduğunu da düşünmüyorum. Bu söylediklerinden sonra. Çok bilgisizsin. Bir şeyler öğrendikten sonra yorum yaparsan daha iyi olur.
AMD, FX serisini FX-9590 ile noktaladı - Hardware Arena
AMD FX-9590 işlemcisinin test sonuçları çıktı; Intel Core i7-4770K'yı yakalıyor
AMD FX-9590 5GHz 8-Core CPU Pricing & Benchmarks! - YouTube
Daha çok kaynak istersen atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben şuan vatan computer'den %25 indirimle aldığım sistemle her oyunu high'de hiç ani takılma olmadan oynuyorum. aldığım sistem 1.836 tl. Dilersen Pm at ve sana sistemimi yazayım. Ve şuan bu sistemimşe Bf4 Gta 5 hepsini sorunsuz açabilecek bir sistem. Gta5'de Pc ye gelecek zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı