Gb takılmayın arkadaşlar frekans hızına bakın Ama oyun bilgisayarı için o biraz yetersiz kalıyor 16 veya 8 alırsan iyi olur. Amd en son çıkan serisi fx zaten amd alıcaksan fx ten başka bişey diyemem ama bulldozer serisine yeni bir arkadaş katılıcak. Standart hızı 6 ghz onu beklersen onu al Ama kart ve psu değiştirmek sartıyla yoksa kaldırmaz zaten.
Kardeşim dikkat ettim de bir çok konuya yaptığın saçma yorumlar yetmiş. 3-4 bin lira orta seviye mi? Benim sistemim 3.500 tl üst seviye olarak geçiyor. Gerçekten ilginçsin. Orta seviye sistem dediğin, 1.500-2.000 tl yi geçmez.
Gb takılmayın arkadaşlar frekans hızına bakın Ama oyun bilgisayarı için o biraz yetersiz kalıyor 16 veya 8 alırsan iyi olur.Amd en son çıkan serisi fx zaten amd alıcaksan fx ten başka bişey diyemem ama bulldozer serisine yeni bir arkadaş katılıcak Standart hızı 6 ghz onu beklersen onu al Ama kart ve psu değiştirmek sartıyla yoksa kaldırmaz zaten
Dostum ben şuan vatan computer'den %25 indirimle aldığım sistemle her oyunu high'de hiç ani takılma olmadan oynuyorum. aldığım sistem 1.836 tl. Dilersen Pm at ve sana sistemimi yazayım. Ve şuan bu sistemimşe Bf4 Gta 5 hepsini sorunsuz açabilecek bir sistem. Gta5'de Pc ye gelecek zaten.