Orta seviyeli fonksiyon fasikülü önerisi

çocukadam333

Centipat
Herkese selamlar, özellikle AYT konularına yatırım yapmak ve grafik okuma becerimi geliştirmek amacıyla fonksiyonlar konusuna ağırlık vermek istiyorum. Bu yüzden orta seviyede, hem konuyu iyi kavratacak hem de grafik yorumlama becerimi artıracak bir fonksiyon fasikülü arıyorum.
Orta seviyeli, kaliteli ve AYT odaklı bir kaynak önerebilir misiniz?
Teşekkürler.

Orjinal güzeldir apotemiye bulaşmayın fonskiyon için o kadar zor kaynak çözmeye gerek yok çıkmış sorular belli.Ayrıca ayt için temel anlamda fonksiyonu bilmeniz yeterli bana kalırsa fonksiyonda fasikül çözmeye bile gerek yok ama siz bilirsiniz tabiki.

Herkese selamlar, özellikle AYT konularına yatırım yapmak ve grafik okuma becerimi geliştirmek amacıyla fonksiyonlar konusuna ağırlık vermek istiyorum. Bu yüzden orta seviyede, hem konuyu iyi kavratacak hem de grafik yorumlama becerimi artıracak bir fonksiyon fasikülü arıyorum.
Orta seviyeli, kaliteli ve AYT odaklı bir kaynak önerebilir misiniz?
Teşekkürler.
Orijinal.

Öneriniz için teşekkür ederim. Bazı testlerinde cevap anahtarı yok, illa çözüm izlememiz lazım denmiş. Doğru mu?

Orjinal güzeldir apotemiye bulaşmayın fonskiyon için o kadar zor kaynak çözmeye gerek yok çıkmış sorular belli.Ayrıca ayt için temel anlamda fonksiyonu bilmeniz yeterli bana kalırsa fonksiyonda fasikül çözmeye bile gerek yok ama siz bilirsiniz tabiki.

Öneriniz için teşekkür ederim. Bazı testlerinde cevap anahtarı yok, illa çözüm izlememiz lazım denmiş. Doğru mu?

Fasikülün çözümlü sorularında cevapları oradaki hocayla beraber dolduruyorsunuz video ders kitabı gibi düşünebilirsiniz. Orijinalin diğer fasiküllerinde ÖSYM tarzı testlerdede hep böyledir. Ama cevap anahtarı olmaması gibi bir durum yok çünkü daha bu sene çıktı fasikül.

Karekök Sıfır Fonksiyonlar fasikülü aldım 2-3 günde bitirdim, tam nokta atışı oldu benim için çok işime yaradı. Fonksiyonlar çalıştıktan sonra AYT'ye geçecekseniz bence öncesinde çözülmesi gereken bir kaynak. Araştırma yapan arkadaşlara öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı