Orta susturucu iptali ses verir mi ve muayeneden geçer mi?

Daha fazla  
Araç 1.0 polo tatlı bir ses istiyorum amacım kafa ütülemek değil, yüksek devirlerde ve çalıştığında dışarıdan ufak bir motor sesi duyulsun yeterli. Bunun için orta susturucu iptali yeterli mi? Yoksa son susturucu mu iptal edilmeli ve bu işlemlerin herhangi bir zararı var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.

Muayneden hiçbir şekilde geçmez. Tek zararı ses gelsin diye devir arttırmanız olur harici ciddi bir zararı olmaz araca. Bana kalırsa susturucu iptalinden ziyade aç kapa egzoz daha mantıklı olur. Ben evde çocuğum uyurken marş basıpta arabanın bağırmasını istemem şehir dışı yollarda açarsınız eğlenirsiniz kapatırsınız sonra.

Muayneden hiçbir şekilde geçmez. Tek zararı ses gelsin diye devir arttırmanız olur harici ciddi bir zararı olmaz araca. Bana kalırsa susturucu iptalinden ziyade aç kapa egzoz daha mantıklı olur. Ben evde çocuğum uyurken marş basıpta arabanın bağırmasını istemem şehir dışı yollarda açarsınız eğlenirsiniz kapatırsınız sonra.
Hocam istediğim sesin kuvveti sadece araç yakınındeyken gelecek şekilde olması sizin dediğiniz aç kapa sistem varex olmuyor mu full düz boru koyup ve sesi daha gürültülü değil mi? Bu araçla şehir dışına çıkmıyorum sadece şehir içi kullanım.

Zararı olmaz fakat muayneden geçmez, Ceza yiyebilirsin çevirmede. Ben son susturucuyu iptal ettirirdim.
Son susturucu iptali orta susturucuya göre daha mı az ses veriyor? varexteki gibi araç bağlama durumu var mı?

Hocam istediğim sesin kuvveti sadece araç yakınındeyken gelecek şekilde olması sizin dediğiniz aç kapa sistem Varex olmuyor mu full düz boru koyup ve sesi daha gürültülü değil mi? Bu araçla şehir dışına çıkmıyorum sadece şehir içi kullanım.

Varex'teki gibi araç bağlama durumu var mı?

Egzozdan orijinalinden fazla ses çıkıyorsa bağlanırsın aç kapa Varex tarzı bir şey olursa amcaların yanında açmazsan fark etmezler. Aç kapa sistemde orta ya da son susturucudan ek boru çıkartıyorlar açtığın zaman o ek borudan geliyor ses kapattığın zaman susturucudan geçiyor dolayısıyla ses çıkmıyor. Linkteki videodan daha iyi anlarsınız demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

orta susturucuda performans kaybı olma ihtimali var, Son susturucu daha zararsız. Ses olarak daha iyi bence. Hırıltılı bir ses veriyor.

Araç 1.0 polo tatlı bir ses istiyorum amacım kafa ütülemek değil, yüksek devirlerde ve çalıştığında dışarıdan ufak bir motor sesi duyulsun yeterli. Bunun için orta susturucu iptali yeterli mi? Yoksa son susturucu mu iptal edilmeli ve bu işlemlerin herhangi bir zararı var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.

Son susturucunun içinden biraz yalıtım malzemesi çıkarttırın, yeterli olur ve kulak tırmalamaz. Bu şekilde yapılabilirse bir ihtimal muayeneden geçer.

Egzozdan orijinalinden fazla ses çıkıyorsa bağlanırsın aç kapa Varex tarzı bir şey olursa amcaların yanında açmazsan fark etmezler. Aç kapa sistemde orta ya da son susturucudan ek boru çıkartıyorlar açtığın zaman o ek borudan geliyor ses kapattığın zaman susturucudan geçiyor dolayısıyla ses çıkmıyor. Linkteki videodan daha iyi anlarsınız demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında isteğim bu tarz bir şey ve Muayenede sorun olmuyormuş o da güzel, fakat oldu da amcalar şüphelendi çevirdi kafayı eğdi feneri tuttu egzoza anlaşılır mı yine de? Ben bu sistemi yaparsam egzoz ucu koymadan yapmak istiyorum dikkat çekmesin diye. maaliyeti ne kadar tutar tahmininiz var mı?

orta susturucuda performans kaybı olma ihtimali var, Son susturucu daha zararsız. Ses olarak daha iyi bence. Hırıltılı bir ses veriyor.
alt devirler ölüyor falan diyen var ama son susturucu da gürültülüymüş o yüzden orta susturucuyu düşünmüştüm.

Son susturucunun içinden biraz yalıtım malzemesi çıkarttırın, yeterli olur ve kulak tırmalamaz. Bu şekilde yapılabilirse bir ihtimal muayeneden geçer.
hocam bu dediğiniz işlem nasıl yapılıyor, yine egzozcu susturucuyu çıkartıp içinden yalıtım azaltıp geri kaynak mı yapıyor?

Aslında isteğim bu tarz bir şey ve muayenede sorun olmuyormuş o da güzel, fakat oldu da amcalar şüphelendi çevirdi kafayı eğdi feneri tuttu egzoza anlaşılır mı yine de? Ben bu sistemi yaparsam egzoz ucu koymadan yapmak istiyorum dikkat çekmesin diye. Maaliyeti ne kadar tutar tahmininiz var mı?

Amcalar anlar mı anlamaz mı araca bağlı altında koruma varsa anlamaz onu egzozcuya götürdüğünüz zaman söyler. Ben bugün kendi aracım için fiyat istedim 9000₺ fiyat çektiler sizin aracınızda ve yapılan yere göre değişebilir.

Dosya Ekleri

• 0EDBC246-42D6-4959-91DE-8F9645E408E1.jpeg
    0EDBC246-42D6-4959-91DE-8F9645E408E1.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 65
Amcalar anlar mı anlamaz mı araca bağlı altında koruma varsa anlamaz onu egzozcuya götürdüğünüz zaman söyler. Ben bugün kendi aracım için fiyat istedim 9000₺ fiyat çektiler sizin aracınızda ve yapılan yere göre değişebilir.
ben de aynı fiyatı aldım buraya yaptırmayı düşünüyorum sadece alt devirler ölür diyen falan var o korkutuyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı