Merhabalar, işim gereği çok ama çok fazla scroll kullanıyorum. Daha 2 aylık Everest sgm X-7'nin bile Scroll'u sizlere ömür oldu, aşağı kaydırırken tekrar yukarı atıyor. Bana hem bütçe dostu hem de Scroll'unu 8 saat aktif kullanmama rağmen bozamayacağım bir fare önerebilir misiniz?
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
dediğim gibi fiyat belirtmen durumunda yardımcı olabilirim alternatif olarak bunları attım.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
dediğim gibi fiyat belirtmen durumunda yardımcı olabilirim alternatif olarak bunları attım.
İkisinin de fiyatı uygun şu anlık, corsair'ı alsam pişman eder mi? Gerçekten çok aktif scroll kullanıyorum devamlı 8 saat aralıksız yukarı aşağı yapmam gerekiyor.
www.akakce.com