Orta tekerleği kolay bozulmayacak fare önerisi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar, işim gereği çok ama çok fazla scroll kullanıyorum. Daha 2 aylık Everest sgm X-7'nin bile Scroll'u sizlere ömür oldu, aşağı kaydırırken tekrar yukarı atıyor. Bana hem bütçe dostu hem de Scroll'unu 8 saat aktif kullanmama rağmen bozamayacağım bir fare önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyat belirtseydin daha kapsamlı yardımcı olabilirdim ama şunlara bi bakabilirsin.

dediğim gibi fiyat belirtmen durumunda yardımcı olabilirim alternatif olarak bunları attım.

fiyat belirtseydin daha kapsamlı yardımcı olabilirdim ama şunlara bi bakabilirsin.

dediğim gibi fiyat belirtmen durumunda yardımcı olabilirim alternatif olarak bunları attım.
İkisinin de fiyatı uygun şu anlık, corsair'ı alsam pişman eder mi? Gerçekten çok aktif scroll kullanıyorum devamlı 8 saat aralıksız yukarı aşağı yapmam gerekiyor.

Şu anda kullandığım fare Corsair Katar Pro, hem çift tıklama sorunu var hem de tekerleği aşağıya kaydırırken arada yukarı çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı