Orta vadeli kullanımda iPhone 12 vs 13

• Konuyu başlatan Shinsai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 131

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhaba, elimde halihazırda iPhone 13 ve 12 var. S24'ünü abime geri verdikten sonra 13'ümü geri alacağım ama, sizce 1 - 1.5 yıllık için %83 pil sağlıklı iPhone 13'e mi geçmem daha iyi olur, %99 pil sağlıklı 12'ye mi acaba? Günlük kullanımda bu sürede fark yaşar mıyım? İki telefona da aşinayım. Günlük ekran sürem 3-5 saat.

%83'te olsa günü çıkarır bence. 1-1.5k iPhone 13 pili, değiştirip onu kullanabilirsin.
Hocam cihazların içi hiç açılmadı. Yaptırırsam serviste yaptırırım fakat o da 4.250 TL, bilemedim. 1 - 1.5 yıl için değer mi?
13 hala en mantıklısı.
Telefon değişirken babama 13 kalsın diye düşünüyorum o yüzden 12'ye geçmeyi planlıyorum aslında. İleride telefon yükseltirken bütçem biraz daha zorlansa da aileme daha günceli kalsın diyorum ama...

13 daha mantıklı gibi.

Hocam cihazların içi hiç açılmadı. Yaptırırsam serviste yaptırırım fakat o da 4.250 TL, bilemedim. 1 - 1.5 yıl için değer mi?

Telefon değişirken babama 13 kalsın diye düşünüyorum o yüzden 12'ye geçmeyi planlıyorum aslında. İleride telefon yükseltirken bütçem biraz daha zorlansa da aileme daha günceli kalsın diyorum ama...
Sizin tercihiniz hocam. 12 de idare eder.

Sizin tercihiniz hocam. 12 de idare eder.
1.5 yil icinde %83 pil sagligi daha fazla dusecek ve 3-5 saati cikartamayacak. Ben olsam 12 alirdim.
Bir ara muhabbeti dönmüştü ama takaslar mı emin değilim. 13'üme geri geçtiğimde soracağım. Eğer istemezse 13'ün pilini değişip kullanayım madem. Teşekkür ederim hepinize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı