Steam Ortak (paylaşımlı) hesap alınır mı?

Kusayyy

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi oyun fiyatları ortada ve şahsen ben o bütçeye sahip değilim. Oyunları crack indirmek asla istemiyorum. Hem virüs tehdidi olsun hem de yasal olmaması olsun. Bazı sanal satış sitelerinde 25-30 TL gibi fiyatlara online girmemek şartıyla ortak hesaplar veriliyor. Bu hesaplar yasal mı? Yasalsa alınırsa hesapta sorun çıkabilir mi? Yani kısacası almak mantıklı mı?

Yasal mı diye sormak çok mantıklı değil, çünkü bunun için kanuni bir durum yok, ama Steam kuralları gereği konuşacak olursa illegal bir yönteme giriyor. Hesapta sorun çıkma ihtimali her zaman vardır ama bir çok kişi bu ortak hesapları alıp oynuyor. Hesap 10 günde size kalabilir 1 yılda. Korsan indirmek yerine tercih edilebilir mi derseniz ikisinin sonucuda aynı şeye çıkıyor fakat paylaşımlı hesapta en azından virüs vesaire derdiniz olmaz.

Alınır dostum 1 yıl önce spiderman aldım ve hala hesap aktif. Bu satıcıların mantığı şudur oyun çıktığında kendi hesaplarına alırlar ve o hesabı satarlar yani hesap başkasının değil direk satıcının olur. Ve bu hesaplara güzel satıcıdan alırsan otomatik sitelerinden istediğin zaman erişirsin onlar sana kod verir o koddan siteden 7/24 hesaba erişim yapabiliyorsun kod vs alabiliyorsun otomatik sistem yapmışlar şöyle.
1744050749680.png

Steam guard vs siteden otomatik sana veriliyor istediğin zaman. Ama online olayını unut offline alıp oynayabilirsin.

hikayeli oyunsa alınır online zaten oynayamazsın
FM 24 ve RDR 2 oynayacağım

Alınır dostum 1 yıl önce Spider-Man aldım ve hala hesap aktif. Bu satıcıların mantığı şudur oyun çıktığında kendi hesaplarına alırlar ve o hesabı satarlar yani hesap başkasının değil direk satıcının olur. Ve bu hesaplara güzel satıcıdan alırsan otomatik sitelerinden istediğin zaman erişirsin onlar sana kod verir o koddan siteden 7/24 hesaba erişim yapabiliyorsun kod vs alabiliyorsun otomatik sistem yapmışlar şöyle.
Eki Görüntüle 2464761

Steam Guard vs siteden otomatik sana veriliyor istediğin zaman. Ama Online olayını unut offline alıp oynayabilirsin.

Zaten Online oynamayacağım ancak ban riski falan kafamı kurcalıyor.

FM 24 ve RDR 2 oynayacağım

Zaten Online oynamayacağım ancak ban riski falan kafamı kurcalıyor.
Ban riskinden kastınız nedir ? Offline oynadığınız bir oyunda nasıl ban yiyeceksiniz ? Oyunlar kendi hesabınıza gelmiyor, başkasının size verdiği hesapla oynuyorsunuz.

Arkadaşlar şimdi oyun fiyatları ortada ve şahsen ben o bütçeye sahip değilim. Oyunları crack indirmek asla istemiyorum. Hem virüs tehdidi olsun hem de yasal olmaması olsun. Bazı sanal satış sitelerinde 25-30 TL gibi fiyatlara online girmemek şartıyla ortak hesaplar veriliyor. Bu hesaplar yasal mı? Yasalsa alınırsa hesapta sorun çıkabilir mi? Yani kısacası almak mantıklı mı?
Hesap aldığın zaman yine korsan oluyor. Evet daha güvenli torrent değil, ama verdiğin para oyunun yapımcısına yayıncısına gitmiyor. Aynı hesabı 20 kişiye daha satıyorlar. Steam üzerinden oynuyorsun yine ama yine de korsan.

Cloud save de yok yine torrent oyun gibi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı