Steam Ortak (paylaşımlı) hesap alınır mı?

Şahsen içinde virüs olmazsa ve oyunlara mod kurabileceksem gayet mantıklı bi karar. En azından hesap kapansa satanla iletişime geçebilirim. Zaten fiyatlar uygun. Olmadı başka bir hesaba da geçebilirim.

Ubisoft yapıyor muş, zaten ubisoft oyunları steam de aile paylaşımlı oynanmıyor.
Başka oyunlarda da ileri de olabilir.
Zaten oynayacağım oyunlar dediğim gibi FM24 (Sega'nın oyunu) RDR2 (Rockstar'ın oyunu)

Şahsen içinde virüs olmazsa ve oyunlara mod kurabileceksem gayet mantıklı bir karar. En azından hesap kapansa satanla iletişime geçebilirim. Zaten fiyatlar uygun. Olmadı başka bir hesaba da geçebilirim.
Hesap kapanırsa satıcı yeni hesap verir. Korsan indirmeye göre daha tercih edilesi bir yöntem. Virüs derdi olmadan orijinal bir şekilde oynuyorsun.

Önemli olan hangi satıcıdan aldığın. Aklında kullanmak istediğin bir satıcı var ise en az 2-3 sayfa incelemelerine bak. Bu kadar sayfa içerisinde 2-3 olumsuz yorum var ise başka bir satıcıyı tercih et.

Olumlu ve olumsuz yanları yorumlarda belirtilmiş hocam gerisi sizin tercihinize kalıyor.
FM24 gamepass aboneliğine dahil mesela. 209 tl ücreti var ve yanında bir çokta oyuna erişim sağlarsınız.

RDR2 eneba üzerinde AKS13 indirim koduyla 11 dolara denk geliyor 417 TL eder.

Bunlar hep alternatif ve yüksek meblağlar değil günümüzde. Dediğim gibi tercih sizin.

Hocam gamepass'de FM24 değil FC24 var yoksa o da aklıma gelmedi değil bir de işin oyunu beğenip beğenmeme kısmı da var biraz. Aşırı bir oyun deneyimim yok ve bu yüzden paranın da boşa gitmesini istemiyorum zaten öğrenciyim. O açıdan bakınca sizce ne yapmalıyım?

Bir satıcı gördüm 22 değerlendirme içinde tek bir kötü yorum vardı o da oyuna erişemediğini belirtmişti. Sistemden vs kaynaklı bi sorun olabilir.

Gamepasste FM24 mevcut fakat konsol versiyonunu uyarlamışlar standart versiyonuna göre farkı da arayüz ve bazı özelliklerin değişikliği. Gamepass üzerinde yüzlerce oyun mevcut birini beğenmesseniz başka bir oyunu denersiniz.

Yine ek olarak burada 14 günlük gamepass kodu mevcut fiyatı da 27 tl. Denemek için edinebilirsiniz.

Epic ve varsa Prime ile bir dünya oyun geliyor. :d

Varmış hocam yeni öğrendim ben de.

hangi site bu

Korsan oyunda da virüs sıkıntısı yok. nereden duydun bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…