Satıldı Ortak Steam hesapları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DraugRZ

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
1.714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sitelerde satılan ortak hesaplarımdan var (Doom Eternal, Death Stranding, Marvel's Avengers, DMC5, NieR: Automata™,RDR2, Cyberpunk 2077) hepsini 10 TL karşılığında satabilirim (tekli almak isterseniz tanesi 2 TL'den satabilirim). Nakit, skin, Steam kod karşılığı da olabilir.
Discord: Cofee#5586.

Bu işten kâr elde etmiyorum satın aldıklarımı satıyorum. Bazı sitelerde onaylı mağazalarım var referanslarım var. Piyasayı düşürüp haksız rekabet oluşturduysam hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın.Bu kadar ucuz olmasının sebebi garantisinin olmamasıdır, herhangi bir sıkıntı olursa tüm hesapları direk veririm en kötü ihtimalle para iadesi yaparım.
 
Son düzenleme:
Sitelerde satılan ortak hesaplarımdan var (Doom Eternal, Death Stranding, Marvel's Avengers, DMC5, NieR: Automata™,RDR2, Cyberpunk 2077) hepsini 10 TL karşılığında satabilirim (tekli almak isterseniz tanesi 5 TL'den satabilirim). Nakit, skin, Steam kod karşılığı da olabilir.
Discord: Cofee#5586.

Bu işten kâr elde etmiyorum satın aldıklarımı satıyorum. Bazı sitelerde onaylı mağazalarım var referanslarım var. Piyasayı düşürüp haksız rekabet oluşturduysam hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın.
Discord istek attım.
 
Ödeme şekli olarak Steam itemi kabul ediyorsanız CP2077 alabilirim varsa.
 
Hocam ödeme yöntemi olarak nasıl göndereyim? İninal falan mı yoksa papara mı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı