Connect game satıyor, dikkatli olun bu site güvenilir değil.![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Bunu deneyebilirsiniz.Bu klavyeye bakmıştım fakat beyaz klavye aramıyorum. Mümkünse siyah.
Bence brown switch daha iyi, sadece black ve blue switch gibi sesli switch alan insanların çoğu ilk başta çok iyi, fakat 2-3 ay sonra kulak tırmalıyor diyorlar.Aslında red switch genel bir başlık gibi olduğu için söyledim. Red switch tarzında ses veren tüm switchler benim için okey.
Güvenilir değil mi? Buna kanıtınız nedir hocam.Bu klavye hotswap, açıp en alt kısma köpük koyunca klavyenin hissiyatının muhteşem olduğunu söyleyen bir sürü insan gördüm: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1800670918.html
Evet red sw istediniz, belki sessiz bir swith aradığınız için bilmiyorum ama brown switch'te sessiz bir switch ve hissiyat olarak redden daha iyi:
Connect game satıyor, dikkatli olun bu site güvenilir değil.
Hocam bende sizin gibi yakın zamanda Connect Game'den ürün almayı düşündüm ve biraz araştırdıktan sonra alınmaz olduğunu anladım. İade ve geri gönderme konusunda geri dönüş yapmıyorlar ve kullanılmış ürün geldi diyenleri gördüm. Yanlış anlamayın şikayet vardan vesaire değil, forumlardan baktım. Ayrıca adamlar 3-5k'lık ürünleri 1.5-2k'ya satıyor buda ekstra garip bir durum.Güvenilir değil mi? Buna kanıtınız nedir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.