Ortalama bir kedinin aylık masrafı nedir?

Ne sıklıkla hastalanıyorlar hocam ev ortamı içinde?
Temizliğine dikkat ediyorum evin, kedi için de aynı titizliği gösteririm.
British bir kedi sahipleneceğim.

Benim kedim tekir cinsinden, biz hasta iken sahiplenmiştik ama iyileştikten sonra hasta olmadı. Cins kediler daha sık hastalanıyor diye biliyorum, evi sıcak tutmaya çalışın ve mamasının kaliteli olduğuna emin olun. Ev yemekleriyle beslemeyin.

Bilmediğimden soruyorum, tedavi gerektiren bir şey mi yoksa temizlemek yetiyor mu?

Pamuk ile temizleyebilirsin zaten çoğunlukla uyudukları için bu normal bir durum.

Çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2035117

Hocam belki biliyorsunuzdur diye sormak istiyorum, resimdeki kedinin gözlerinde bir şey var sanırım.
Bunlar çapak mı oluyor yoksa hastalık vesaire mi var acaba, dışarıdan ne gibi duruyor?
Her gün oluşabiliyor bu çapaklar. Pamuk ile temizleyebilirsiniz.

Kediyi aldıktan sonra bir tane de Crystalin sprey alın evinizde dursun. Bu tarz durumlar için kullanabilirsiniz. Sadece göz değil, ağız burun kulak gibi yerleri de bu spreyle temizleyebilirsiniz. Fiyatı da baya uygun.

Teşekkürler bilgi için. Kedi sahiplendirmeyi düşünen insanlar için faydalı bilgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…