Ortalamam 50 üzeri ama 5 dersten kalıyorum sınıfı geçer miyim?

Shiva001

Hectopat
Daha fazla  
Edebiyat baraj ders ondan geçiyorum diğer 5 dersten kalıyorum sınıfı geçebilir miyim?
Sınıfta kötü bir öğrenci değilim. Benim görüşüm öğretmenlerin benimle alakalı şikayeti yok. 10. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalaması 50 puanın altında ve 4 veya 4'ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıfta kalır, sınıf tekrarı yapar.

Edebiyat baraj ders ondan geçiyorum diğer 5 dersten kalıyorum sınıfı geçebilir miyim?
Sınıfta kötü bir öğrenci değilim. Benim görüşüm öğretmenlerin benimle alakalı şikayeti yok. 10. sınıfım.

Yalnızca edebiyat değil Almanca da önemli almancanız kaç?
Ortalaması 50 puanın altında ve 4 veya 4'ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıfta kalır, sınıf tekrarı yapar.

Hayır o öncedendi artık sadece edebiyat ve Almanca'ya bakıyorlar.

Baraj derslerden geçtiysen sınıfı da geçersin

Son düzenleyen: Moderatör:
4 veya 4'ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıfta kalır.
Bilgi yanlış. Dönemlik ortalama demiyorum, yıl sonu ortalama 50 ve üzeri olunduğu sürece ve sorumluluğu olan derslerin yıl sonu ortalaması 50 ve üzeri olunduğu sürece sınıf geçilir. Kaldı ki sorumluluğa kalınca bile geçiyorsun. Sadece sorumluluk sınavına giriyorsun, o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı