Ortalamam 85 ancak takdir alamıyorum

Marcellus33

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Genel ortalamam 85.4 ancak matematikten 40 ile kaldım. Daha önce hiç matematikten kalmamıştım, 11. sınıfım. Hocaya ne kadar yazsam, rica etsem de e-Okul kapalı deyip mesajlarıma görüldü attı. Bildiğim kadarıyla çarşamba günü kapanıyor e-Okul ve ben pazartesi yazdım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet çarşamba kapanıyor. Bence hocanız yükseltmek istemiyor. Disiplin kuruluna başvurabilirsiniz.

Seni çok seven bir hoca varsa ondan yardım iste. O hoca olarak konuşsun yapabilir.

mudure gidip durumu aciklayabilirsin

E okul kapanmıyor bu bir yalan. Karne günü bile değiştirme şansları var müdür ve müdür yardımcılarının. Bence git müdür yardımcısıyla konuş.

Lisenin genel ortalaması dışında hiçbir önemi yok. Hiçbir şey öğretilmiyor sadece sınav çözümü ezberletiliyor. Üniversitede her şeyi baştan öğrendim lisede hiçbir şey öğrenmediğimi fark ettim. Üniversiteye girmek istiyorsan OBP'dir önemli olan ve 85.4 ise bak dalgana belgeler falan hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…